Lag ditt Drømme-Kamille!

Nå kan DU være med og lage Kamille.

DITT BLAD: Kanskje blir det deg på coveret eller ditt hjem vi viser i bladet? Kom med forslag!
DITT BLAD: Kanskje blir det deg på coveret eller ditt hjem vi viser i bladet? Kom med forslag!
Publisert Oppdatert

Har du lyst til å være på forsiden av Kamille? Har du en sterk historie du vil fortelle? Vil du lage en reisesak fra ferien eller vise oss hjemmet ditt?

Nå skal vi lage Kamilles leserutgave, og det betyr at DU har sjansen til å være med oss og lage drømmeutgaven av Kamille!

Vi lager jo alltid Kamille for å treffe blink hos deg, men nå vi vi gjerne ha din hjelp. I sommer kommer nemlig Kamille med en egen utgave laget av dere lesere.

Så nå spør vi deg: Hvordan synes du motesaken skal være? Hva vil du gjerne lese om når det gjelder trening, helse og sunnhet? Hvem har du mest lyst å lese om? Hva vil du gjerne ha oppskriften på?

Fyll ut skjemaet under, og skriv inn ditt tips. Her kan du også laste opp bilder av deg selv, hjemmet ditt, ferien din - hva du måtte ha lyst til å vise oss.

Vil du være med på flere ting (for eksempel være på cover og vise hjemmet ditt), fyller du ut ett skjema per tema. Du kan bare laste opp ett bilde per skjema, så ta det fineste du har - så kontakter vi deg hvis vi trenger å se flere bilder.

PS: Du kan lage en bildecollage og sende som ett bilde.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen