Årshoroskop 2016

Årshoroskop for 2016

Nysgjerrig på hvordan det nye året blir?

STJERNETEGN: Dagens horoskop for krepsen.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for krepsen. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit
Publisert Oppdatert

Krepsen 22.6-22.7

Personlig utvikling:

Du utvikler deg ved å lære noe nytt og lære bort kunnskaper du sitter inne med. Gjør noe som utfordrer deg mentalt og som sørger for at du kommer i kontakt med mange mennesker. En travel hverdag fører til at du må bli flinkere til å strukturere deg selv for å få tid til alt, samtidig som du lærer å velge bort aktiviteter som ikke gir deg noe tilbake. Sånt blir det effektivitet og produktivitet av!

Jobb og økonomi:

Du tar på deg mer ansvar og bør sørge for å ikke spre energiene for mye. Stress og helseproblemer kan dukke opp hvis presset blir for stort. Invester gjerne i ny teknologi og transportmidler som resulterer i at du sparer tid og får en mer effektiv hverdag. Mot slutten av året kan det bli aktuelt å kjøpe eller selge bolig eller annen fast eiendom som et resultat av en endring i sivilstatus eller rolle.

Forhold og sosialt liv:

På den ene siden har du stor glede av å være hjemme og tilbringe tid med familien, på den andre har du behov for å reise og oppleve nye kulturer, sørg for å sette av tid og penger til begge. Søsken og utlendinger blir viktig. Endringer i familien, i form av et nytt familiemedlem eller at noen flytter ut, blir positive hvis du klarer å beholde roen og lar tingene gå sin gang uten å kontrollere for mye.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for Væren.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for Væren. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit

Væren 21.3-20.4

Personlig utvikling:

For deg ligger fokuset på åndelig og psykologisk utvikling. Du vil sette spørsmålstegn ved dine egne trossystemer og forestillinger, noe som fører til et behov for å revidere dine leveregler. Gå inn i deg selv og finn ut hvordan du kan helbrede og styrke kropp og sjel ved å leve mer autentisk i stedet for å stå i veien for deg selv. Hvor mye betyr frihet, integritet, ærlighet og sikkerhet for deg?

Jobb og økonomi:

Etter en treg start blir det et produktivt år på jobbfronten. Nye tilbud vil dukke opp, og mange velger å bytte til en jobb som gir større mulighet for å utnytte sin spesialkunnskap. Du finner en god rytme og takler tempo og press godt. Du jobber effektivt og raskt, men bør unngå å overvurdere kapasiteten din. Selv om du liker å ha stor frihet og gjøre ting på din måte vil forholdet til kolleger bedre seg.

Forhold og sosialt liv:

Du føler behov for å ha en partner ved din side, men er ikke villig til å godta noe som ikke føles bra. Er det ingen vekst i et eksisterende forhold kan du avslutte det. Har du derimot ikke vært klar for å forplikte deg, kan 2016 bli året da du tar det store steget. Et godt sosialt miljø på arbeidsplassen fyller mye av behovet for vennskap og fellesskapsfølelse og du kan få amorøse følelser for en kollega.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for vekten.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for vekten. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit

Vekten 24.9-23.10

Personlig utvikling:

Bevissthetsøkning står på agendaen for 2016, det er på tide å renske skapene for spøkelser fra fortiden som har hindret fullt innsyn i deg selv. Din fysiske og psykiske helse bør vies ekstra oppmerksomhet, har du selvdestruktive tendenser er det et perfekt år for å gå i terapi som kan hjelpe deg med å forstå og bli kvitt bagasjen. Året ender mye mer positivt enn det starter.

Jobb og økonomi:

Gå inn for å eliminere arbeidsrelaterte faktorer som har negativ påvirkning på helsen og produktiviteten din. Prøv å strukturere livet ditt slik at du unngår å kaste bort tid på lite effektive løsninger som skaper stress og kaos. Forholdet til dine kolleger er et av områdene som kan forbedres og bidra til bedre samarbeid og trivsel i hverdagen. Unngå å sette for høye forventninger til deg selv.

Forhold og sosialt liv:

Du er ekspert på å la tvilen komme andre til gode, men til slutt får til og med du nok av å være den som hele tiden jenker seg for å bevare husfreden. Tiden er inne for å evaluere et forhold eller samarbeid og være ærlig både mot deg selv og partneren. Legg kortene på bordet og vær tydelig på hva du ønsker, er forholdet sterkt og ekte vil det bli bedre, hvis ikke kan det være på tide å gå videre.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for steinbukken.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for steinbukken. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit

Steinbukken 22.12-20.1

Personlig utvikling:

Det første halvåret får du mange sjanser til å utvide horisontene og lære nye ting som øker bevisstheten din. Du er mye mer eventyrlysten enn vanlig og søker kunnskap og mening som endrer ditt syn på livet. Etter hvert tar livet en mer alvorlig vending og ansvar og forpliktelser blir et tema du må forholde deg til. Rydd opp både på det ytre og indre plan og kvitt deg med alt som holder deg igjen.

Jobb og økonomi:

Du er realistisk av natur og liker å jobbe hardt og strukturert, og det vil gi resultater og belønning dette året. Din påvirkningskraft er større enn noensinne, og du tiltrekker deg gunstige muligheter. Forretninger og studier i utlandet kan hjelpe deg å nå målene dine. Skaff deg mer kunnskap og utdanning, ikke vær redd for å sette deg store mål og stol på at tiden er inne for å realisere drømmene dine.

Forhold og sosialt liv:

Utveksling av ideer, gode samtaler og diskusjoner utvider din personlige horisont, og gjør deg mer oppmerksom på hvordan din måte å kommunisere på påvirker relasjonene dine. Søsken spiller en stor rolle. Du har av natur lett for å ta på deg ansvar for andre, ofte uten å få noe tilbake. I år får du sjansen til å bryte dette mønsteret og lære at andre må ta ansvar for sitt eget liv, det er ikke din jobb.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for tyren.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for tyren. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit

Tyren 21.4-21.5

Personlig utvikling:

Makt og kontroll blir viktige tema. Kommer du til stadighet opp i situasjoner der du føler deg maktesløs eller overkjørt er det på tide å finne ut hva det skyldes og hva du kan gjøre for å unngå det. Handler det om å gi slipp på kontrollbehovet og bli flinkere til å godta endringer? Å hjelpe andre kan gi livet et nytt perspektiv og gjøre det lettere å kutte ut vaner og forestillinger som holder deg igjen.

Jobb og økonomi:

Du bør være bevisst på hva du deler med andre av ressurser og utgifter siden du gjerne ender opp med mer enn din del av ansvaret. Skal du inngå avtaler av økonomisk art bør du forsikre deg om at dine interesser er ivaretatt. Ellers blir det et positivt år for karrieren, spesielt fra september av. Forholdene på arbeidsplassen blir bedre og det fører til at du blir mer fornøyd og produktiv.

Forhold og sosialt liv:

Det blir mye lek og moro det første halvåret, du vil ha det gøy og får oppfylt ønsket ditt! Kreativiteten blomstrer og det er på tide at du videreutvikler noen av talentene dine. En ny hobby kan til og med resultere i at du møter en svært spennende person du vil bli nærmere kjent med. Er du i et forhold vil romantikken blomstre opp igjen og har du barn rundt deg vil de bidra mye til lykkefølelsen.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for Løven.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for Løven. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit

Løven 23.7-23.8

Personlig utvikling:

Verdier, talent og ressurser blir et viktig tema i 2016. Unngå å holde deg selv tilbake ved å ikke ta i bruk kreativiteten din fullt ut, eller devaluere deg selv ved å stå i forhold til mennesker som ikke gir deg det du trenger. Gjør endringer og tilpasninger som resulterer i økt egenverd. Sørg for å omgås personer som ser verdien din, og som verdsetter dine gode egenskaper. Du skal skinne!

Jobb og økonomi:

Partnerskap og samarbeid er veien å gå for å utnytte mulighetene som byr seg, og for øke det økonomiske utbyttet. Det kan bli aktuelt å inngå avtaler og kontrakter som innebærer delt ansvar for ressurser, inkludert økonomi. Det blir generelt et godt år for økonomien og du kan trygt investere i gjenstander av verdi og være litt mer sløsete enn vanlig, ikke glem å unne deg litt luksuriøs egenpleie.

Forhold og sosialt liv:

Du kan ha et ambivalent forhold til sosialt samvær dette året. På den ene siden får du mye ut av å være sammen med venner og bekjente, men samtidig går du og kjenner på tunge følelser som ikke gjør det enkelt å slå seg løs og være det sosiale midtpunktet du normalt er. Utfordringer som har med barn, svangerskap eller kreativ utfoldelse å gjøre krever at du tar ansvar og prøver å finne løsninger som fungerer.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for skorpionen.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for skorpionen. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit

Skorpionen 24.10-22.11

Personlig utvikling:

I 2016 er du forsiktig optimist og får sjansen til å virkeliggjøre en drøm du lenge har gått og båret på. Som et resultat av din empatiske og medfølende natur vil det åpne seg nye muligheter som gjør at du får brukt dine gode egenskaper i enda større grad. Trenger du hjelp selv så kan du stole på at du får det, hvis du er villig til å åpne deg og vise din sårbarhet overfor omgivelsene.

Jobb og økonomi:

Selv om det ikke er krise kan du føle deg litt usikker og bekymret for hvordan økonomien skal bli i 2016. Ved hjelp av din evne til å stå på og jobbe hardt over tid er det mulig å øke inntektene fra sommeren av. Vær fornuftig og spar der du kan, så vil du se ved årets slutt at resultatet ble atskillig bedre enn du trodde. En ny mulighet som innebærer å jobbe i team kan dukke opp og bidra til økt sikkerhet.

Forhold og sosialt liv:

Den sosiale kalenderen er temmelig velfylt, gamle venner innfrir, samtidig som nye bekjentskaper dukker opp og sørger for et spennende år. Ved å omgås mennesker med samme interesser, og kolleger som jobber i samme team, får du sjansen til å utfolde deg sosialt i trygge omgivelser når du føler behov for det. En ny baby eller en overraskende mulighet til å oppleve ny kjærlighet kan bringe med seg stor lykke.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for vannmannen.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for vannmannen. Foto: Illustrasjon: Stine Rommtveit

Vannmannen 21.1-18.2

Personlig utvikling:

2016 blir et år for healing og vekst hvis du tar sjansen på å se dypt inn i deg selv og erkjenne at det er på tide å forsone seg med fortiden og gå videre i livet. Selv om det kan gjøre vondt lønner deg seg å gi slipp på det som ikke har livets rett, fokuser i stedet på framtiden og drømmene dine. Del med andre og tillat deg selv å være mer sårbar og åpen, så vil du tiltrekke deg mer intimitet og nærhet.

Jobb og økonomi:

Dette er året for å rydde opp i økonomiske anliggender en gang for alle. Kvitt deg med gjeld, avtaler og ordninger som raserer privatøkonomien din. Skal du investere i noe som koster mye bør du alliere deg med lojale partnere du kan dele utgiftene med. Det kan være verdt å bruke nettverket ditt i utlandet hvis du ønsker å markedsføre og ekspandere virksomheten din, det er her mulighetene ligger. 

Forhold og sosialt liv:

Venner og bekjente forsvinner ut av livet ditt som et resultat av at du blir mer kresen i forhold til hvem du omgås og hva du ønsker å få ut av relasjonene dine. Kun meningsfylte vennskap og forbindelser blir igjen, og det er i tråd med behovene dine. Grupper, team og foreninger gir de beste mulighetene for å treffe nye, spennende og utradisjonelle mennesker du føler slektskap med.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for tvillingene.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for tvillingene. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit

Tvillingene 22.5-21.6

Personlig utvikling:

Du er opptatt av å styrke fundamentet både på det indre og ytre plan, det vil bringe mer stabilitet og trygghet inn i livet ditt. Forandring og tilpasninger som har med hjem og familie blir viktigere enn noensinne, boforhold og relasjoner til familiemedlemmer er førsteprioritet. Mot slutten av året får du bekreftelse på at endringene har vært positive og du kan lene deg tilbake og nyte livet som fortjent.

Jobb og økonomi:

På jobbfronten er det fokus på ditt omdømme og din ekspertise. Du er fast bestemt på å avansere målene dine og vil ha konkrete bevis på at dine anstrengelser blir belønnet. Det kan bety lønnsforhøyelse, større respekt og anerkjennelse, nye oppgaver som innebærer mer ansvar, men også økte sjanser for å vise hva du virkelig er god for. Skal du investere er fast eiendom det beste alternativet.

Forhold og sosialt liv:

Mange tvillinger dater og blir forelsket i år, og sannsynligheten er stor for at det blir et varig og betydningsfullt forhold. Hvis du allerede er i et forhold kan det hende det bærer frukter i form av et nytt liv som blir skapt. Har du utfordringer i et eksisterende forhold eller partnerskap er det viktig at du forplikter deg til å jobbe med problemene og på den måten skape et sterkere og ærligere forhold.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for Jomfruen.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for Jomfruen. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit

Jomfruen 24.8-23.9

Personlig utvikling:

Du foretar et kvantesprang i personlig utvikling dette året. Du får tilbakemeldinger fra omgivelsene som gjør at du ser deg selv i et nytt lys og kan korrigere dine holdninger og måten du kommuniserer på. I stedet for å gå inn i en identitetskrise kan du benytte sjansen til å bli bedre kjent med deg selv og vise omgivelsene at du er i ferd med å bli en mer autentisk og selvsikker person som har mye å bidra med.

Jobb og økonomi:

Det vil bli et produktivt år og mange Jomfruer ender opp med en fetere bankkonto ved årets slutt, takket være nye muligheter som åpner seg og din evne til å utnytte dem. Når det er sagt er det sannsynlig at du også vil få økte utgifter, så noe av det som kommer inn går rett ut igjen. Forsiktige investeringer i fast eiendom og andre varige verdier vil falle heldig ut. Invester også i egen velvære.

Forhold og sosialt liv:

Du tør å være mer frampå sosialt, og det blir lagt merke til av omgivelsene som svarer med å bli mer interessert og nysgjerrig på deg som person. Allianser og forbindelser som er positive for deg vil bli enda sterkere, og det betyr at det blir mindre plass og tid til forhold du har vokst fra. Likeverd er et bra mål på om et forhold er verdt å ta vare på. Å hjelpe noen som trenger det gir også gjensidig tilfredsstillelse.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for skytten.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for skytten. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit

Skytten 23.11-21.12

Personlig utvikling:

Du ser deg selv akkurat som du er og det hjelper deg med å bli mer realistisk i forhold til hva du kan oppnå. Bruk tid på å finne din indre styrke og tren på å øke selvtilliten din, uten å være avhengig av andres anerkjennelse og bifall. Drømmen om den ideelle familien og drømmehuset kan bli virkelig i 2016. Gjør alvor av å sjekke ut mulighetene som byr seg, og finn balansen mellom realisme og fantasi. 

Jobb og økonomi:

2016 ser ut til å bli et godt år for karrieren. Du får anerkjennelse for jobben du gjør og kan ta et stort skritt mot å realisere ambisjonene dine. Du gjør et godt inntrykk, kommer mer i søkelyset og får sjansen til å reise i forbindelse med jobben. Det lover godt for økonomien. Det kommer mer penger inn, men det går også mer ut. Du bestemmer selv hvor stort overskuddet blir på slutten av året.

Forhold og sosialt liv:

Det er to ulike grupper som vil bidra til å tilfredsstille behovet for sosialt samvær dette året. Kolleger og likesinnede med samme interesser hjelper deg med å utvide personlige horisonter og nettverk, mens familie, foreldre, barn og barnebarn utgjør den andre gruppen. Økt trygghet og sikkerhet i familien bedrer forholdene mellom deg og dine nærmeste, og gir deg en solid base å operere ut fra.

STJERNETEGN: Dagens horoskop for Fisken.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for Fisken. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit

Fiskene 19.2-20.3

Personlig utvikling:

Du ønsker å få klarhet i hvor du står i livet og hvordan andre ser på deg. Du modnes og tar på deg mer ansvar, selv om det kan føles som en byrde til tider. Bli ærligere med deg selv, ikke ta på deg mer enn du klarer, og prøv å ikke være så redd for det du ikke kjenner og forstår. Vær åpen for ny kunnskap og nye opplevelser så vil du få mer kunnskap om deg selv og dine muligheter med på kjøpet.

Jobb og økonomi:

Du jobber hardt for å oppnå framgang og suksess i år. Evaluer deg selv og innsatsen du har gjort så langt for å nå målene, og stak ut en annen kurs hvis du ser at den nåværende jobben ikke gir deg sjansen til å vise hvem du er og hva du kan. Unngå å bli for selvkritisk og perfeksjonistisk, fokuser på dine gode sider og sørg for å vise dem fram ved enhver anledning, så vil du få belønning som fortjent.

Forhold og sosialt liv:

Nære forhold opptar deg i usedvanlig stor grad i 2016, både privat og profesjonelt. Du føler behov for å være sammen med andre mennesker så mye som mulig og bør være observant på en tendens til å ofre deg for mye. Mange fisker tar steget og forplikter seg til en partner, og sjansen er stor for at det blir et vellykket samarbeid. Sterke forhold blir enda sterkere mens de svake går sakte, men sikkert i oppløsning.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning