Bli ny med Kamille

Fargerik forandring

Kine (31) er fantastisk flott, men hun gjemmer seg bort i svart og grått. Det er det slutt på nå!

Vakre Kine ble ny med Kamille
Vakre Kine ble ny med Kamille Foto: Kamille
Publisert Oppdatert

Kine Anette Bylterud ble mamma til Jenny for fem år siden. For halvannet år siden kom Alma og lykken er stor over å ha to prinsesser i livet. Med to barn hjemme og en fulltidsstilling på NAV blir det ikke alltid like mye tid til å prioritere seg selv.

Lite variasjon

Håret er stort sett rett, og det er lite variasjon i sminken. Kine er absolutt interessert i klær og drar gjerne på shopping. Haken er bare at hun sjelden handler til seg selv. Hun synes det er mye morsommere å kjøpe til jentene sine. De gangene det blir noe nytt, er det på ren impuls og ender ofte med et plagg i svart eller grått

Fargeløs på jobb

Kine er utrolig vakker og har en veldig flott kropp. Men hun går stort sett i fargeløse basisplagg som svart og grått.

Utfordringen hennes på «bli ny-dagen», er å finne klær hun kan kle seg i på jobben, samtidig som hun får gjenspeilet hennes fine personlighet og naturlig vakre ytre. Hun har i stor grad frie tøyler til arbeidsantrekk, men må passe på å ikke være alt for utfordrende og gjerne holde en relativt nøytral stil, da med tanke på skjørtelengder og utringninger.

Den travle tobarnsmoren synes det var deilig å ha en hel dag for seg selv, hvor hun ble stylet, sminket og dullet med.
Den travle tobarnsmoren synes det var deilig å ha en hel dag for seg selv, hvor hun ble stylet, sminket og dullet med.

Styling:

Det var fint med en dag bare for meg. Jeg var veldig fornøyd med hår og sminke.

Bli ny-dagen til Kine ble en fargeglad og humørfylt affære.

Med mørkeblå chinos som basisplagg og et godt alternativ til jeans var det lett å sprite opp resten av antrekket med farger! Hvit singlet ble byttet ut med sjokkrosa silketopp, og beige støvler ble byttet ut med lekre fargesterke kilehæler.

Det holder ofte å velge knallfarger på et par av plaggene, og vi valgte derfor en lekker, jordfarget frakk for å balansere antrekket og gi et spennende helhetsinntrykk.

Prikken over i-en er et stort smykke i friske farger med livlige detaljer. Dette gjør totalen mer leken og hun blir fest klar på en-to-tre, uten store utskiftninger.

Her er stylistens tips:

  • Ikke vær redd for farger. Koden for å se fin ut ligger oftest i snittet på plagget, ikke i fargene, så våg å sprite opp en trøtt garderobe med noen fargerike elementer.
  • Er du ikke vågal nok til å gå for knallfargede klær, så start med å velge et sjokkfarget smykke. Det vil gjøre underverker for helheten.
  • Miks knallfargene med jordtoner, det balanserer antrekket og gir en spennende vri.
  • Bytt ut jeansen med chinos. Et lite, men enkelt knep for å se litt mer sofistikert og kledd ut.

Hår:

Kine vil gjerne få tips om hvordan beholde lengden på håret, men få mer stylingmuligheter. Håret ble klippet opp og skrådd i fronten som åpner opp rammen rundt ansiktet og gjør det lettere å style. Hun fikk også stripet inn sandfargede partier, lærte å krølle håret selv og fikk generelle tips om hvordan holde håret vakkert.

Fargerikt og fint: Ring fra Mango, kr 259,-, Blazer fra Vila, kr 349,-, Jeans fra Gina Tricot, kr 499,- og Pumps fra Nelly, kr 379,-.
Fargerikt og fint: Ring fra Mango, kr 259,-, Blazer fra Vila, kr 349,-, Jeans fra Gina Tricot, kr 499,- og Pumps fra Nelly, kr 379,-.

Her er frisørens tips:

  • Bruk en saltvannsspray i håndkletørket hår, bruk så et volummunnstykke på føneren, dette er en effektiv måte å føne håret på. Det gir både volum og man får en «beachlook» på kort tid.
  • Tuper kronen med en friseringsbørste eller en kam, bruk litt spray og gre forsiktig over kronen så tuperingen ikke synes.
  • Bruk en sjampo og balsam som gir volum for ekstra løft i håret. Det er viktig at man lar en slik balsam virke i noen minutter for å oppnå volumet man ønsker. Skyller man balsamen for fort ut blir resultatet et tungt hår.

Jeg ender opp med å gjøre det samme hver gang jeg skal ordne håret.

Sminke:

Vakre Kine har flott ut og pene trekk, men synes det var vanskelig å variere sminken, og hadde behov for enkle og fine makeup-råd. Hun ble sminket med fokus på øynene og med litt lysere lepper for en Brigitte Bardot-look.

Her er makeup-artistens tips:

Hud: Kine har flott hud, så jeg bruker en lett foundation. Under øynene bruker jeg en concealer og blander den med en lysreflekterende øyekrem. Det gir et mer åpnet blikk, hjelper mot mørke ringer under øynene.

Gode makeup- og stylingprodukter: Sjampo og balsam fra Bed Head Tigi, kr 445,-, Gloss fra Lip Venom, kr 179,-og Foundation fra Nyx, kr 175,-.
Gode makeup- og stylingprodukter: Sjampo og balsam fra Bed Head Tigi, kr 445,-, Gloss fra Lip Venom, kr 179,-og Foundation fra Nyx, kr 175,-.

Bryn: Hun har lyse bryn som hun markerer med en blyant. Prøv heller en øyenbrynsskygge for å fylle inn og markere

Vil du bli ny?

Ønsker du å bli ny med Kamille Mor & Barn?

Da kan du sende en e-post hvor du forteller litt om deg selv til [email protected] Husk å send med bilder av deg selv.

brynene. Jevn ut med en øyenbrynsbørste.

Øyne: Bruk en kremøyenskygge. Jeg velger duse farger som Kine kan bruke daglig, men som hun fint kan øke mengdene av hvis hun ønsker mer markerte øyne. En våt eyeliner med spiss på tuppen gjør det lettere å påføre. Under øynene brukte jeg en mørkere øyenskygge for å markere

nedre del av øyet. Litt solpudder gir det lille ekstra av farge, dette sammen med en ferskenfarget rouge kler Kine godt.

Les også:

Heidi (35) ble ny

Test: Hvor jålete er du?

Stor test av volum-maskara

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning