Du kan vurdere mannen ut fra hvilken bil han kjører!

Hvem er mannen bak rattet?

Glem stjernetegn – du kan vurdere mannen ut fra hvilken bil han kjører!

SKINNET BEDRAR: Ser denne mannen ut som en lidenskapelig og fyrig hunk? Vel, hvis det er en Volkswagen han sitter i, er han nok ikke det. Er det en Alfa Romeo, derimot...
SKINNET BEDRAR: Ser denne mannen ut som en lidenskapelig og fyrig hunk? Vel, hvis det er en Volkswagen han sitter i, er han nok ikke det. Er det en Alfa Romeo, derimot... Foto: Istock Photo
Publisert Oppdatert

Ifølge Anders Hovde i TNS Gallup finnes det faktisk en viss sammenheng mellom bilen og mannen som kjører den.

Få med deg det endelige resultatet under. Her er hva Hovde kom frem til da han fikk i oppgave å vurdere mennene etter bil.

Mr. Alfa Romeo

Lidenskapsmannen

Ønsker du en mann som kanskje velger bil av samme grunn som deg, er mannen bak rattet i en Alfa Romeo den rette. En typisk Alfa Romeo-mann er nemlig en som verdsetter bilens utseende framfor pålitelighet og solidhet. Mr. Alfa Romeo er mer opptatt av estetikk og å skille seg ut. Han er lidenskapelig forelska i både bilen sin og deg. Han elsker fart og spenning. Er du en som liker å bli lagt merke til, så er Mr. Alfa Romeo rett for deg, for det gjør nemlig han også.

Hvor går turen? I rask fart nedover byens hovedgater til alles beskuelse.

Mr. BMW

Pengemannen

Ønsker du å menge deg blant folk med penger, så er Mr. BMW mannen å være med. Han blir imponert av folk med penger, og han har peiling på fine biler. Han har ikke bare BMW, men den mest avanserte versjonen - og det nevner han gjerne til de som vil høre. Han er utadvendt og flink til å framheve de små tingene i folkene rundt seg, også deg. Dette er mannen som sannsynligvis vil merke at du har klippet håret ditt.

Hvor går turen? Til en fest hvor alle de store og viktige befinner seg. Og han parkerer aldri i parkeringshuset.

Mr. Toyota

HEI!: - Vil du være med en tur i Toyotaen min?
HEI!: - Vil du være med en tur i Toyotaen min? Foto: Istock Photo

Enkelt og greit-mannen

Ønsker du først og fremst å kose deg, så er Mr. Toyota mannen for deg. Livet skal være enkelt og gøy, og Mr. Toyota er fellesskapsorientert og ganske så utadvendt. Mr. Toyota er ikke så opptatt av at bilen skal se så bra ut, det er mye viktigere at den fungerer - og sånn vil han nok se på deg og deres forhold også. Mr. Toyota har to motto: «Lev livet», og «Er det ikke ødelagt, er det ingen grunn til å reparere eller oppgradere».

Hvor går turen? Dit livet bringer dere. Dere hopper nok i bilen og reiser på måfå dit som dere føler for.

Mr. Mercedes-Benz

Komfort/luksusmannen

Du kjenner igjen en Mercedes-mann når du møter ham. Han har godt med penger, en god og sikker utdannelse som han gjennomførte i en fei, og han elsker orden og kontroll. Mr. Mercedes vil ha alt! Han kan nok virke storforlangende sånn med en gang, men siden han er opptatt av luksus og komfort, så skal du se du også har det godt på tur med ham. For noen kan livet med Mr. Mercedes virke kjedelig, men for andre kan det være som en drøm.

Hvor går turen? På ferie til et luksushotell hvor han har vært flere ganger og alle de ansatte kjenner han.

Mr. Volvo

Sikkerhetsmannen

Hvis det viktigste for deg er å ha en rolig mann som verdsetter en trygg bil som kan ta hele familien på Europaferie, så er Mr. Volvo mannen for deg. Mr. Volvo har ikke dårlig råd, men han trenger ikke å skryte av fin bil, Volvo har nemlig passert alle sikkerhetstester og det er det viktigste for ham. Han er opptatt av kvalitet så du skal ikke lide noen nød, men noe unødvendig luksus blir det nok ikke.

Hvor går turen? Med familien i bil på Kiel-ferga, så videre nedover Europa.

Mr. Audi

Den unge rikingen

HER BLIR DET LIV!: Fest og moro på rekke og rad...
HER BLIR DET LIV!: Fest og moro på rekke og rad... Foto: Istock Photo

Denne mannen har nylig fått en del ­penger. Han har endelig fått drømme­jobben han har jobbet lenge for, og premierte seg selv med en Audi. Han bruker masse penger på ekstrautstyr til bilen - og sikkert også på deg. Her ­venter det fine middager med en stolt og fornøyd mann. Mr. Audi er festens midtpunkt og kan nok virke litt skrytete i lystige lag, men det er bare fordi han er så glad. Denne mannen kommer du til å få det mye gøy med, bare pass på at du klarer å holde ham i tøylene.

Hvor går turen? Partyhelg i Hemsedal hvor han kjører forbi alle han møter.

Mr. Volkswagen

Fornuftsmannen

På date med Mr. Volkswagen blir ingenting ekstravagant. Selv om livet er moro, så er man da alltid fornuftig? Selv om man kanskje har råd til champagne, så holder det med et lite glass vin. Han har en bil som han mener passer inn overalt, og det synes han egentlig at du burde gjøre også. Han skryter ikke av annet enn at han har tatt gode, gjennomførte valg her i livet - både når det gjelder bil og dame. Mr. Volkswagen er helt klart svigermors drøm!

Hvor går turen? Hyttetur med svigers.

Kilde: Anders Hovde, TNS Gallup

Les også:

Her snoker menn på badet

Her er kroppshårtrendene gutta følger, men ikke snakker høyt om

90 prosent av alle kvinner har det

Følg oss på Facebook!

Vi har testet 17 populære nettbutikker

Meld deg på Klikk Motes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning