24.9-23.10

Vekten

Litt turbulens kan det bli, men til gjengjeld har du en uimotståelig utståling.

Publisert Oppdatert

Generelt

Du misliker uenighet, fredselskende som du er. Noen vil kunne driste seg til å kalle deg konfliktsky. Denne sommeren kan komme til å bli en prøvelse i så måte. Andre deler nemlig ikke dine evner til å bilegge stridigheter. Derfor trenger de din evne til å se en sak fra to sider, sier stjernene.

Kjærlighet

Er du singel? Din glødende utstråling må man jo være av stein for å motstå, og nå er du varm og glad og klar til å hoppe uti det med en ny flamme. Utnytt enhver mulighet, sier stjernene. Hvis du er i et forhold, kan et vandrende blikk fra din side skape problemer. Ikke frist skjebnen altfor mye. Konsentrer deg om det du har. Det er mange som misunner deg det.

Jobb og penger

Hvis du er involvert i et gruppearbeid eller jobber i et fast team, kan det være at dere mister fokuset på det endelige målet i tida som kommer. Uventede hindringer og forsinkelser kan gjøre det vanskelig å konsentrere seg om det store bildet. Ved å lage mer realistiske framdriftsplaner vil mye være gjort. Overraskende nok har du det virkelig gøy på jobb. Et godt humør er smittsomt, sier stjernene.

Ferie

Endelig får du tid til å være sosial. Selskapeligheter og fest vil krydre sommerkveldene. Dagene går med til godt lag på stranden eller shoppingtur på byen, enten hjemme eller i et naboland. På mange måter får du en ferie du vil mimre om i mange år framover. Gode minner er gull verdt, sier stjernene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning