24.8 -23.9

Jomfruen

Denne sommeren kan virke forvirrende på deg.

JOMFRUEN
JOMFRUEN
Publisert Oppdatert

Generelt

Noe ligger i luften, en uro på en måte. Det virker som om solen har gått til hodet på dem du omgås. Alle oppfører seg annerledes enn ventet. La det være en trøst at du faktisk gjør det samme. Glatt over motsetningene med velvalgte ord, sier stjernene.

Kjærlighet

Hvis du er i et forhold, kan sommeren bringe tordenskyer. Det skyldes uklar kommunikasjon. Så lenge du ikke overdramatiserer det du hører, vil dere klare dere bra. De single kan møte en person som setter følelsene i sving. Vedkommende vil love mer enn han eller hun er villig til å holde. Det er bedre å ha elsket og tapt, enn aldri å ha elsket i det hele tatt.

Jobb og penger

Nå vil du oppnå gode resultater hvis du jobber alene for deg selv. Det vil gi deg en sjanse til å reflektere over den siste tidens hendelser og hvordan de påvirker ditt ståsted og dine meninger. Snart vil du ha fått en mye klarere innsikt. Hvis du skulle slumpe til å få en ekstra slant med penger, er det ikke meningen at du skal bruke alt på en gang. Spar litt til dårligere tider, sier stjernene.

Ferie

La ferieplanene omfatte aktiviteter som lar deg ta vare på helsen din. Du har lett for å stresse. Hvis du ikke alt kan det, bør du lære deg meditasjon. Det er noe som vil gi deg en mulighet til å hente deg inn igjen. Lange spaserturer i skog og mark gir fred i sinnet. Ta vare på deg selv, sier stjernene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen