23.11-21.12

Skytten

Du kjenner rastløsheten krible i beina.

SKYTTEN

SKYTTEN

Publisert Oppdatert

Generelt

En måte å takle uroen på er å undersøke hva det er ved hverdagslivet ditt som gjør deg en smule misfornøyd. Hva er det som kjeder deg? Kanskje du burde lære deg noe nytt? Ved å stille de kloke spørsmålene til deg selv kan du åpne nye dører, sier stjernene.

Kjærlighet

Hvis du er singel og leter etter en hjerte­venn, vil sommeren bli så het at du knapt kan holde føttene på bakken. En eksotisk person dukker opp og ­tenner lidenskapens flamme. Du er klar for dristige eskapader med din utvalgte. Hvis du er i et forhold, får dere god tid til å dyrke felles interesser. Fugler flyr i flokk, sier stjernene.

Jobb og penger

Å kombinere feriemodus og jobb er ikke det du liker aller best. Men må man, så må man. I forbindelse med utdanning eller juridiske områder kan det være at du vil kunne oppleve en periode i midten av juli der alt stopper opp, ikke på grunn av fellesferien, men fordi en motpart er steil. Ikke begynn å stresse. Tiden vet å løse slike problemer. Innen sommeren er over, vil alt ha ordnet seg til det beste.

Ferie

Du er som oftest både høyt og lavt og trives med å være i farta. Denne sommeren trenger du virkelig å komme bort fra dine vante omgivelser og bevege deg inn i nye landskap. En utenlandsferie til en storby vil være midt i blinken, både urban, eksotisk og annerledes. Spre vingene og fly, sier stjernene.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning