22.6-22.7

Krepsen

Uante muligheter dukker opp, men pass på å ikke ha altfor mange baller i luften.

KREPSEN
KREPSEN
Publisert Oppdatert

Generelt

Kreativ utfoldelse står i høysetet nå. Først og fremst vil du oppleve at du profitterer på gamle ideer som tidligere ikke har fått blomstre slik de burde. Det skyldes at du endelig har forstått at det gagner deg mer å dele dem med andre enn å holde dem for deg selv. Sammen er vi sterke, sier stjernene.

Kjærlighet

Med så mange baller i luften kan det fort skjære seg, spesielt hvis du ikke kommuniserer klart og tydelig med dine nærmeste. Det gjelder ikke minst hvis du er i et parforhold. Legg vekt på den gode samtalen med din kjære. Hvis du skulle havne i krangel med noen som ikke forstår hva du mener, er det bedre å tie stille og vente til en annen gang, sier stjernene.

Jobb og penger

I løpet av sommeren vil det dukke opp muligheter du knapt ante eksisterte. Vær ikke redd for å stikke deg fram for du har virkelig noe å bidra med på jobbfronten. Rent økonomisk opplever du et oppsving, spesielt i de første sommerukene. Pengene kommer fra uventet hold, kanskje i form av en gevinst eller en overraskende arv eller gave. Hvis du er smart, legger du litt til side til høstens regnværsdager.

Ferie

Sommeren vil by på mange overraskelser for deg. Mens du trives godt med å feriere på hjemmebane, kan det fort vise seg at du vil befinne deg under fremmede himmelstrøk. Ta imot nye utfordringer, slipp deg løs og nyt det eksotiske, ikke minst i matveien. Fremmed frukt smaker faktisk best, sier stjernene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen