22.12-201

Steinbukken

Du trives med tilværelsen, men det kan oppstå spenning denne sommeren.

STEINBUKKEN
STEINBUKKEN
Publisert Oppdatert

Generelt

Stort sett trives du med livet som det er. Det skyldes din enestående evne til å være realistisk og jordnær, i stort som i smått. Denne egenskapen kommer til nytte denne sommeren. Ditt viktigste bidrag i møte med stressende utfordringer blir å holde hodet kaldt og hjertet varmt, sier stjernene.

Kjærlighet

Fordi du er en fornøyd sjel, kan du fort overse at partneren din kan trenge bekreftelse. Det kan du gjøre noe med nå. Ved å sette ham eller henne i høysetet kan du tenne en ild som holder dere begge varme lenge. Selv hverdagslige ting som å handle på nærbutikken kan bli spennende hvis du åpner for flørting ved kassa. Er du singel, er det her du kan gjøre et varp.

Jobb og penger

Etter hvert som sommeren skrider framover, kan det oppstå spenningsmomenter på jobben eller i en eventuell karriere. Hvis du møter motstand med en positiv holdning, kan du snu et forespeilet nederlag til en stor seier. Ta det hele som en storm i en tekopp hvis noen lar følelsene koke over. Økonomisk har du det komfortabelt, men heller ikke mer. Tell dine velsignelser i stedet for penger, sier stjernene.

Ferie

Du trives med å gjøre noe praktisk selv om du har ferie. Å snekre på hytta, rydde på loftet eller gjøre noe ekstra ved hjelp av dine grønne fingre er sysler som får andre til å stresse, men deg til å koble av. Like fullt: Legg merke til det skjulte budskapet nattens drømmer bringer deg, sier stjernene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning