21.1-18.2

Vannmannen

Selv om det ikke virker som det skjer noe, blir hverdagen slett ikke kjedelig!

VANNMANNEN
VANNMANNEN
Publisert Oppdatert

Generelt

På det ytre planet, fra dag til dag, ser det ikke ut til at sommeren bringer de store forandringene. Men stille vann har dypest grunn, sier stjernene. Under overflaten skjer det saker og ting. Hverdagens rutiner kan snu opp ned på et øyeblikk. Det som er viktig å huske, er at ingen venter seg mirakler.

Kjærlighet

Du lener deg ofte på din innebygde evne til å lese andres kroppsspråk og annen ikke-verbal kommunikasjon. Men nå kan det komme til å vise seg at slike talenter kommer til kort. For dem som er i et forhold, blir det ekstra viktig å kommunisere stjerneklart en tydelig forpliktelse. Hvis ikke kan din hjertenskjær bli borte som et stjerneskudd ...

Jobb og penger

Fristelsen til å bruke mer penger enn budsjettet ditt tåler, vil bli hovedutfordringen din denne sommeren. Du er sjenerøs av natur og stiller gjerne opp for en venn i nød. Men det er mange andre måter du kan gi hjelp på enn å slakte sparegrisen. For dem som må jobbe, har stjernene dette rådet: Skriv ned gode ideer du får, gi bare råd dersom en nær venn ber om det, og unngå konflikter for enhver pris.

Ferie

Du drømmer om det eksotiske og ønsker at du kunne dra av sted til fremmede kyster med minst mulig bagasje. Men virkeligheten er annerledes. En ferie på hjemmebane kan likevel bli spennende nok hvis du lar din trang til eventyr styre deg mer enn fornuften. Oppsøk det som hverdagen skjuler, sier stjernene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning