Charlotte Thorstvedt ny moteansvarlig i Det Nye

- Jeg fikk hakeslepp

Ifjor var hun forsidepike, nå blir hun redaktør for motestoffet i magasinet. Charlotte Thorstvedt tar snart fatt på sin nye jobb i Norges mest leste motemagasin.

NY MOTEANSVARLIG: Det neste året er Charlotte Thorstevdt ansvarlig for alt motestoffet i Det Nye.
NY MOTEANSVARLIG: Det neste året er Charlotte Thorstevdt ansvarlig for alt motestoffet i Det Nye. Foto: Stella Pictures
Publisert Oppdatert

I januar skal Det Nyes moteansvalig Rubi Sørvik ut i et års foreldrepermisjon.

Redaktør Mari Midtstigen har over tid lett etter hennes etterfølger, og nå er det offisielt: Charlotte Thorstvedt har fått jobben!

- Jeg lette etter en med journalistisk teft, god formidlingsevne og med stor interesse for mote, forteller Midtstigen.

Charlotte selv var på TV-innspilling i Sverige da hun ble kontaktet av Det Nye-redaktøren.

- Jeg fikk faktisk hakeslepp, sier hun om øyeblikket da hun ble tilbudt stillingen.

- Jeg hadde ingen anelse om at jeg ble vurdert som en kandidat for stillingen, så jeg ble ekstremt glad og smigret for tillitserklæringen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STILSIKKER DAME: Charlotte har alltid vært moteinteressert og nevnes ofte som en av landets best kledde.
STILSIKKER DAME: Charlotte har alltid vært moteinteressert og nevnes ofte som en av landets best kledde. Foto: Stella Pictures

- Kjempestort ansvar

Charlotte har blant annet erfaring som programleder, modell, gjestedesigner og nettredaktør. Mari Midtstigen tror Charlotte har det som kreves for å gjøre en god jobb som moteansvalig.

- Jeg vurderer Charlottes talent og engasjement for mote som så stort at jeg synes det kan veie opp for noe manglende erfaring. Hun vil få god opplæring og støtte, og er supermotivert for å lære og utvikle seg.

Charlotte er for tiden i Paris, der hun spiller inn finalen av tv-serien Stylistene. I desember begynner hun på opplæringen i Det Nye-redaksjonen. Som moteansvalig vil hun blant annet jobbe med planlegging av magasinets motesider, styling av moteserier og portrettfotograferinger.

- Jeg skal passe på at jeg gjør denne jobben så bra som overhode mulig, slår hun fast.

- Jeg gleder meg til å sette meg inn i alt sammen, få opplæring og lære masse om hvordan man skaper et moteblad. Jeg elsker jo mote og det å få lov til å sette mitt preg på et av Norges største motemagasiner er bare en drøm.

- Hva blir utfordringene?

- Det blir mye nytt for meg med tanke på styling av moteserier og journalistikk. Jeg har jo en del erfaring som musikkjournalist i MTV, og i sommer startet jeg musikkmagasinet hissig.no. Så jeg er ikke helt fersk, men jeg må kaste meg ut i en del ting jeg aldri har gjort før. Det blir en fantastisk erfaring!

- Jeg gleder meg

Nåværende moteansvalig Rubi Sørvik er også spent på året som kommer. Hun skal ut i foreldrepermisjon og vil dermed følge produksjonen av Det Nye fra sidelinjen.

- Jeg gleder meg til å se hva Charlotte får til. Det er en krevende stilling, men jeg kjenner henne som en jente med stor arbeidskapasitet. I tillegg er Charlotte en motepersonlighet med god teft. I opplæringen skal jeg lære henne alle mine beste tips og triks, sier Rubi, som tidligere har jobbet med Charlotte på fotoopptak.

- Hun har vært mye foran kamera, nå skal jeg sette henne inn i hva som skjer i forkant og etterkant av en fotoshoot. Charlotte tar utfordringer på strak arm og lærer fort. Dette kommer til å bli veldig bra!

Les også:

Få festens dristigste blikk

Undertøyet som redder julebordet

Mari og Rubis stylingtips

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen