Høstens store trend

Skinn er in

Høstens store trend er skinn. Vi har plukket ut 18 kjempefine skinnjakker til deg.

Publisert Oppdatert

At skinn fortsetter denne høsten, hersker det liten tvil om. En skinnjakke, eller en faux skinnjakke om du vil, er et absolutt must i garderoben.

Kan brukes til alt

Det som er så fint med en skinnjakke er at ved siden av at den er rålekker, er den samtidig så praktisk.

En skinnjakke kan brukes til alt.

Den gir det lille ekstra til et par jeans. Over en selskapskjole holder den deg varm, samtidig som den gjør deg mindre stivpyntet. Den gjør seg utmerket til hverdagskjoler, og er super til bukser, sykkelshorts og skjørt.

KJENDISER: Kjendiser i skinnjakker til inspirasjon og glede. Her ser du henholdsvis Diane Krüger, Lauren Konrad, Nicola Roberts, Kate Moss og Taylor Momsen.
KJENDISER: Kjendiser i skinnjakker til inspirasjon og glede. Her ser du henholdsvis Diane Krüger, Lauren Konrad, Nicola Roberts, Kate Moss og Taylor Momsen. Foto: Foto: Stella

Les også: 15 klassikere du ikke kan leve uten

Mange trender

MC-jakka er kanskje den største slageren. Den finner du i alle prisklasser og i omtrent alle farger, med og uten nagler og frynser. Tør du gå for en tøff 80-tallsfarge blir du übertrendy på null komma niks, mens en mer nøytral farge antakelig er en større investering som du vil bruke mer enn en sesong eller to.

Skulpturerte skuldre er også en av høstens største trender. Selvsagt kommer denne varianten også i skinn. Og husk, bredere skuldre gjør at midjen din ser smalere ut!

En litt lengre skinnjakke med belte i livet, slik du ser hos for eksempel designer Alexander Wang, er lekkert til smale underdeler som skinny jeans og tights da det gir en fin og feminin silhuett.

Les også:

Slik kan du style MC-jakka

Prøv flate sko i høst

Dette skjer med kroppen din på ett år

CATWALK: Det florerte av skinnjakker på catwalken for høstmoten. Fra venstre: Blumarine, Sophia Kokosalaki, Alexander Wang, Just Cavalli og Dries van Noten.
CATWALK: Det florerte av skinnjakker på catwalken for høstmoten. Fra venstre: Blumarine, Sophia Kokosalaki, Alexander Wang, Just Cavalli og Dries van Noten.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning