Trender 2015

Trendkuppene redaksjonsjefen ikke vil gå glipp av nå

7 plagg under 500 kroner.

HØSTFAVORITTER: Redaksjonssjef Martine Jonsrud digger sære detaljer, grafiske mønstre og store gensere. Genser fra Vivikes, kr 299. Ring fra MQ, kr 179.
HØSTFAVORITTER: Redaksjonssjef Martine Jonsrud digger sære detaljer, grafiske mønstre og store gensere. Genser fra Vivikes, kr 299. Ring fra MQ, kr 179. Foto: Janne Rugland/Produsentene
Publisert Oppdatert

Høsten er kanskje kald, men sesongens trender gjør deg brennheit. Her er Martine Jonsrud redaksjonssjef i Det Nye, sine håndplukkede favoritter til under 500-lappen.

Catwalk:

- Jeg digger underdogen Loewes høstkolleksjon, og tar garantert med meg sære detaljer, oversized gensere og grafiske mønstre inn i høsten. Ikke minst kommer jeg til å la meg inspirere av de kule kontrastene, som skinn mot silke og knallrødt mot beige.

Aldri feil:

- Semsket skinn slår aldri feil, spesielt ikke i denne fasongen her. Jeg ser allerede for meg dette skjørtet og meg, dansende i løvet og løpende i regnet, gjerne med noen svarte boots og en stor silkeskjorte til.

Rosa-dosa:

- Jeg elsker pudderrosa, uansett sesong, og synes fargen ser aller finest ut når den mikses med en sterkere farge eller smykker i gull. Dette klassiske beltet kommer til å gli rett inn i min allerede pastelliserte garderobe.

Bling:

- Det er ikke gull alt som glimrer, men det er ikke så farlig, spør du meg. Denne kule ringen kommer garantert til å lyse opp mørke høstkvelder.

90-talls:

- Høy hals minner meg om Beverly Hills 90210 og bollesveis, men denne høsten gir jeg den en sjanse. Mest fordi den funker så bra under en oversized genser. Vips, så er lag-på-lag-trenden i boks.

Høst-must:

- Store gensere får alltid en stjerne i boka av meg. Denne varianten skal jeg kjøpe i ekstra stor størrelse, matchet med trange jeans, tynne gullarmbånd og håret i en rotete topp. Den kan også styles nedi et trendy A-skjørt.

Posh-it:

- Noe av det kuleste med høstens 70-tallstrend er de sofistikerte tørklene. De funker bra både i halsen, rundt håndleddet og ikke minst som hårbånd. Dette tørklet er superfint til nøytrale toner, men også andre grafiske plagg for en råere miks.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning