ANGELICAS BLIKK: Angelica Blick er en av Sveriges største bloggere, og har blant annet vunnet pris for "Årets internasjonale blogg" og "Beste festkledde". Fra venstre: Hypôse Doll Eyes Mascara, fra Lancôme, kr 249. Glamination Strong Glossy Holdspray fra OSIS+, kr 141. Carita Haute Beautè Body, kr 299. Essie Liquorice black, kr 99. Skin Smoothing Cream fra Dermalogica, kr 460. Colour Riche Le Sourcil fra L'Oréal Paris, kr 149.
ANGELICAS BLIKK: Angelica Blick er en av Sveriges største bloggere, og har blant annet vunnet pris for "Årets internasjonale blogg" og "Beste festkledde". Fra venstre: Hypôse Doll Eyes Mascara, fra Lancôme, kr 249. Glamination Strong Glossy Holdspray fra OSIS+, kr 141. Carita Haute Beautè Body, kr 299. Essie Liquorice black, kr 99. Skin Smoothing Cream fra Dermalogica, kr 460. Colour Riche Le Sourcil fra L'Oréal Paris, kr 149. Foto: Truls Qvale - Bildet er retusjert/Produsentene

SLIK SMINKER ANGELICA BLICK SEG

Dette produktet er Angelica Blick helt avhengig av

Moteblogger Angelica Blick deler sine aller beste tips for en frisk og naturlig sminkelook.

Publisert Oppdatert

Hva er dine skjønnhetsrutiner om morgenen?

– Oi. Det er faktisk litt både og. Jeg bruker egentlig ikke så mye tid på hverken hår eller sminke om morgenen. Sminken tar meg toppen fem minutter å legge, og tiden det tar å fikse håret kommer veldig an på. Har jeg stylet det, holder det seg som regel fint i to dager. Det som tar lengst tid er å kle på meg. I tillegg er jeg helt avhengig av å få i meg en god frokost før jeg kan starte dagen skikke-lig. Ellers fungerer jeg bare ikke.

Hva er din skjønnhetsfilosofi?

– Det viktigste for meg er å ta godt vare på huden min, altså ikke bruke for mye sminke, og heller legge en så naturlig look som overhodet mulig. En nedtonet sminke og en frisk og glødende hud gjør at øynene er mer i fokus. I tillegg er jeg veldig opptatt av å ha gode renserutiner både morgen og kveld. Jeg tror jeg kan telle på én hånd de gangene jeg ikke har fjernet sminken før jeg legger meg i løpet av livet.

Liker ikke fake vipper

Hva gjør du for å få et åpent blikk?

– I hverdagen bruker jeg som regel kun maskara, og det er vel kanskje det som åpner blikket mitt. Det er også da jeg føler meg aller freshest! Jeg får ofte spørsmål om jeg har vippeextensions. Det har jeg ikke. Vippene er 100 prosent mine. 

... Og favorittmaskaraen din er?

– «Hypnôse Doll Eyes Mascara» fra Lancôme. Uten tvil. Den bruker jeg veldig mye!

Hva er dine absolutte favorittprodukter?

– At et produkt gir godt med fuktighet er noe av det aller første jeg ser etter. I tillegg styrer jeg un-na produkter med for mye parfyme. Det liker jeg ikke. Mine favorittprodukter for å tilføre fuktighet er definitivt hudkremene fra Dermalogica. De er fantastisk gode, og er virkelig det merket jeg alltid ender opp med å kjøpe igjen og igjen. Jeg har en hel serie derfra, og er bare helt frelst.

- Spiser det jeg vil

Er du nøye med hva du spiser?

– Nei, det tenker jeg ikke så mye over. Livet er for kort til å skulle henge seg opp i alt man kjører inn i munnen. Men jeg har ikke noe særlig sukkersug, og spiser ikke så mye godteri og andre søtsaker. Utenom det, spiser jeg rett og slett det jeg har lyst på.

Hvilke produkter legger du minst penger i?

– Hmm, hva er det da? Jeg tror faktisk jeg må svare hårspray. Det er en ren forbruksvare, og jeg fikser jo håret mitt ofte – så da går det naturligvis mye av det. For meg spiller det ingen rolle om det er en svindyr hårspray eller en variant fra et budsjettmerke. Det kan være hvilken som helst jeg kommer over.

Må ha gloss

Så hva er hemmeligheten bak lokkene dine da?

– Jeg bruker krølltangen fra Cloud 9 – den aller tjukkeste. Litt som en tjukk pølse, haha. Jeg elsker den!

... og leppene dine?

– Jeg er veldig glad i glansfulle lepper, noe som er med på å gi en veldig fyldig effekt, men leppene mine er jo helt naturlige. Jeg bytter ofte på lipglosser, og har ikke én jeg bruker fast. Favoritten min for øyeblikket er en veldig god en fra Victoria’s Secret.

Hvis du har dårlig tid på morgenen – hva prioriterer du først?

– Bryn! Definitivt. 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen