Skappels stil- og skjønnhetstips

Vakker som Maria Skappel

Hun sverger til gode produkter og enkle rutiner. Lær deg å legge looken til månedens vakre covergirl her.

VAKKER: Maria Skappel er på månedens Det Nye-cover, og er som vanlig slående vakker.
VAKKER: Maria Skappel er på månedens Det Nye-cover, og er som vanlig slående vakker. Foto: FOTO: Renate Torseth og produsentene
Publisert Oppdatert

Det har vært en begivenhetsrik høst for Maria Skappel Holzweiler.

Ikke bare har hun blitt mamma for andre gang, hun har også vært i vinden med Skappelgenseren som eksploderte i popularitet i sommer - som Maria og søsteren Marthe selger eget strikke-kit til.

Denne måneden er Maria på coveret av Det Nye, og den tidligere modellen kunne fortelle oss at essensen i skjønnhetsfilosofien hennes er raske rutiner og gode kvalitetsprodukter.

Marias skjønnhetstips

- Jeg bruker alltid en god ansiktskrem, både nattkrem og dagkrem fra Chanel. Ellers er jeg veldig nøye med å ta av sminken hver kveld, og vasker ansiktet i kaldt vann før jeg legger meg, sier Maria.

- Det var lekende lett å få et vakkert cover med deg, kan du beskrive din daglige skjønnhetsrutine?

- Oi! Tusen takk! Foruten gode kremer er søvn er også bra, men det sliter jeg litt med for tiden...

- Hva med hårpleierutiner?

- Sjampo og balsam. Også bruker jeg bruker alltid litt Moroccanoil i tuppene, grer håret innimellom og vasker det så sjeldent jeg kan ... Hver tredje dag, kanskje.

- Hvor mye tid bruker du på skjønnhets-rutiner hver dag?

- Fem minutter.

- Wow, det var kjapt! Og likevel ser du alltid helt fantastisk ut. Men har du noen gang tenk at du vil endre på noe?

- Takk, det var koselig sagt. Jeg vil bli flinkere til å trene for å få mer energi og stramme opp kroppen litt, men først og fremst vil jeg trene mer for å føle meg vel.

Slik får du Marias nydelige coverlook i 7 enkle steg

NATURLIG LOOK: Maria Skappel ble sminket i naturlige, varme toner, og rosa gloss på leppene.
NATURLIG LOOK: Maria Skappel ble sminket i naturlige, varme toner, og rosa gloss på leppene. Foto: FOTO: Renate Torseth og produsentene.

1. Tilfør godt med fukt i ansiktet ti minutter før du legger resten av makeupen. Vi anbefaler Aèsop Nut facial hydrating cream, kr 450.

2. En god foundation gjør huden jevn. Legg den punktvis der du har behov, eller over hele ansiktet med en pensel eller svamp. Pass på at tonen er lik din egen. Armani Maestro foundation, kr 460.

3. Et solpudder gjør susen året rundt. På Maria er det lagt under kinnbena, i pannen, og på haken, for å skape konturer og glød. Dior Nude glow sun powder, kr 440.

4. For et intenst blikk er det superfint å ramme inn øynene med brun kajal. bruk fingeren til å duse ut streken, slik at den ikke blir for hard. Clinique Quickliner for eyes intense chocolate, kr 155.

5. Gloss på leppene er et must! En rosa gloss passer til nesten alle, og gir fin glans. Bobbi Brown Lip gloss, kr 225.

6. Start med å legge maskara på undervippene slik at du slipper søl. Påfør maskaraen med sikk-sakk-bevegelser, slik at vippene får ekstra fylde. Bare Minerals Flawless definition curl & lengthen mascara, kr 329.

Les også:

10 motevisninger vi elsker

Slik får du mange følgere på Instagram

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning