Test av leppestift

L'Oréal Intense Color Riche 375 Deep Rasberry

Enkel å legge, men smitter lett.

Rød leppestift
Rød leppestift Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Fuktighetsgivende

+ Enkel å legge fint

+ Nydelig farge

- Smitter lett

- Må etterfylles ofte

- Litt rar lukt/smak

Denne leppestiften får mye skryt, men taper likevel en del på at den krever en del oppfølging når det kommer til holdbarhet.

Fargekvalitet

Fargen på leppene stemmer godt overens med fargen på produktet.

Fargesmitte

Middels. Smitter lett av ved spising og drikking.

Kvalitet under bruk

Leppestiften gir fukt og oppfattes som kremete. Produktet smudger seg ikke utover leppene, og ser ikke tørr ut etter noen timers bruk. Holder seg fint, og blir ikke skjoldete. Et par av testerne nevner likevel smak og lukt som et minus. - Det gjør at jeg ikke kommer til å velge denne igjen. - Gir ikke ʺluksusfølelseʺ.

Holdbarhet

Denne leppestiften har en helt grei holdbarhet, men krever en del ekstra påføring av produkt gjennom dagen for at fargen skal holde seg fint på leppene. Til gjengjeld nevner flere at sminkefjerner måtte til for å få leppestiften helt av leppene - selv etter at fargen hadde falmet.

Påføring

- Denne var lett å legge, fargen dekker ved første påføring, og den er hverken for fet eller for tørr. - Glir lett på leppene, og blir jevn. - Fin glans som ikke er for blank, men heller ikke veldig matt.

Spesifikasjoner

Produsent L'Oréal
Pris 139
Mengde

Konklusjon

Enkel å legge, men smitter lett.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning