Covermodell Ulrikke Lund

Slik får du coverlooken

En av norges mest populære bloggere pryder coveret vårt denne måneden. Slik får du hennes fine look.

ULRIKKE LUND: Den populære bloggeren Ulrikke Lund pryder coveret til Det Nye denne måneden.
ULRIKKE LUND: Den populære bloggeren Ulrikke Lund pryder coveret til Det Nye denne måneden. Foto: FOTO: Fred Jonny
Sist oppdatert
COVERMODELL: Ulrikke Lund som månedens covermodell. Fin, ikke sant?
COVERMODELL: Ulrikke Lund som månedens covermodell. Fin, ikke sant? Foto: FOTO: Fred Jonny

Den nydelige og duggfriske sommerlooken vakre Ulrikke Lund har på Det Nyes cover denne måneden, er enkel å kopiere. Her får du oppskriften trinn for trinn slik at du kan bli like fin!

1. Start med et rent ansikt som er godt fuktet. Husk også at halsen trenger fukt og fett, så ikke glem den. Weleda Skin food 30 ml, kr 119.

2. Dekk til urenheter og ujevn hud med en foundation tilpasset hudtypen din. Pass på at fargen matcher huden din og at overgangen mot halsen og hårfestet er jevn. Clinique Even better makeup spf 15 foundation, kr 285.

3. Definer beinstrukturen din med et bronsepudder. Påfør det med en stor kost i panna, i kinnene og på haka. Bruk highlighteren på neseryggen og i amorbuen. Benefit 10 Bronze powder, kr 243.

4. For å få intense øyne er en svart kajal et must. Start med våtkanten for så å ramme inn den øvre og nedre vippekanten. YSL Crème eyeliner pure black, kr 225.

5. Rouge må til, og Ulrikkes solbrune hud er glødende og frisk. En rosa rouge gjør susen. Legg den sentrert midt på kinnet. Miyo Cheeky blush i fargen sorbet, kr 49.

6. Blå neglelakk ser superfresht ut til Ulrikkes solbrune hud. Make Up Store Nailpolish sparkling melina, kr 130.

7. Gylne øyenskygger er fint til blå øyne. Start med den champagnefargede skyggen og legg den brune over i globallinjen. Legg lys skygge som highlight under brynet og innerst i øyekroken. Lancôme Ombre absolue duo eyeshadow i fargen love for sale, kr 330.

8. En god pensel må til for å legge perfekt øyenskygge. Denne passer fint til å duse ut fargene på lokket. Mac Heavenly creature brush nr. 286, kr 310.

9. To lag med maskara definerer øynene og får dem til å se åpne og intense ut. Påfør i sikksakk-bevegelser for best resultat. The Body Shop Big & curvy waterproof mascara, kr 169.

10. Påfør en blank, rosa gloss til slutt. Chanel Lèvres scintillantes glossimer lip gloss, kr 260.

SLIK FÅR DU LOOKEN: Ulrikke Lund er en av landets mest populære bloggere. Makeupartisten Sissel Fylling la makeup under covershooten for Det Nye.
SLIK FÅR DU LOOKEN: Ulrikke Lund er en av landets mest populære bloggere. Makeupartisten Sissel Fylling la makeup under covershooten for Det Nye. Foto: FOTO: Fred Jonny og produsentene

Les også:

Test av bodylotion

Vi testet mineralsminke

Stor test av billigsjampo

Denne saken ble første gang publisert 08/08 2012, og sist oppdatert 03/05 2017.

Les også