HUPLEIE:

Skjønnhetsrutiner på budsjett!

Trenger ikke å koste skjorta å stelle huden.

Publisert Oppdatert

 1. En av de viktigste produktene på badehyllen er en ansiktsrens. Gå aldri til sengs uten å rense ansiktet for sminke og smuss. Ansiktsrenser finnes i form av oljer, skum, melk eller krem så finn din favoritt. Start også alltid en ny dag med å rense ansiktet før du legger dagens kremer og sminke.

2. Det kan anbefales å bruke en ansiktsskrubb en til to dager i uken for å rense porene litt dypere og exfoliere huden for en jevn og myk overflate.

3. Selv om serum kan føles som en ekstra kostnad i hudpleierutinen er et serum verdt å legge litt penger i. Et serum inneholder nemlig aktive ingredienser og trekker dypere ned i huden enn en vanlig hudkrem, og er derfor mer effektiv på å fikse spesifikke hudproblemer. Finn derfor et serum som virker der huden din trenger litt ekstra hjelp enten det er uren hud, rødlighet, tørrhet eller sliten hud.

4. Du kommer ikke unna ansiktskrem i din daglige ansiktspleie. Fukt er essensielt for å holde huden frisk og glødende, men ulike hudtyper trenger ulike mengder av fukt. Det er derfor viktig å velge en krem etter ditt behov på en skala fra tørrhud, kombinasjons eller fethud. Noen ganger må du bytte ansiktskrem når vinterkulden setter inn ettersom ansiktshuden ofte blir tørrere i vintersesongen.

5. Partiet rundt øynene er ekstra sensitivt og trenger derfor en egen krem. Ingenting er som en oppfriskende øyekrem som redusere posene under øynene når morgenstunden er ekstra hard.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning