Skjønnhetstips

Perfekte sommerprodukter

Disse digge nyhetene sikler vi på.

SKJØNNE NYHETER: Produkter perfekte til sommeren!
SKJØNNE NYHETER: Produkter perfekte til sommeren! Foto: FOTO: Produsentene og Catwalkpix
Publisert Oppdatert

1. Strandmakeup

Chanels sommerlook er inspirert av sommerens vakreste farger. Øyenskyggene har farger i sand og kryddertoner, mens negler og lepper gjerne skal males i farger av fersken og korall. Stjerneproduktet er solpudderet, som har flere forskjellige bronsetoner og gir et glødende resultat på huden. Her ser du Chanel Ombres Contraste duo øyenskygge i fargen sable-emouvant, kr 370.

2. Fukt til folket

Å tilføre nok fuktighet er det viktigste punktet for en sunn og frisk hud. Clarins Hydra-Care har frisket opp to av produktene sine, som skal være en tørsteslukker for huden. Produktene kan brukes av alle, og kommer i flere varianter tilpasset forskjellig hud og behov. Clarins HydraQuench cream gel, kr 465.

3. Gloss deg opp!

Chanel Lèvres lipgloss i fargen calypso, kr 260, sørger for at leppene dine er innbydende hele sommeren igjennom. Like fin på stranda som på festen.

4. Brun by-sommer

Årets Terracotta-kolleksjon fra Guerlain er inspirert av livet i storbyen, hvor det ikke er tid eller mulighet til å slikke sol når man ønsker. Med disse produktene kan du i alle fall late som! Guerlain Terracotta light i fargen 04 sun blondes, kr 450.

SOMMERFAVORITTER
SOMMERFAVORITTER Foto: FOTO: Produsentene

5. Ship o'hoi

Macs nye makeupkolleksjon heter Hey, Sailor! og har et maritimt tema. Produktene er dekket med marineblå striper, og innholdet har klassiske farger som rødt, grønt, blått og hvitt, i tillegg til bronseprodukter som gir deg glød som om du skulle vært på sjøen i noen uker.

6.Pleie for langt hår

Kérastases nye hårserie er spesielt laget for jenter med langt hår. Mange med langt hår sliter med å få nok glans i håret, samtidig som håret blir vanskelig å style, tuppene blir tørre og håret fortere blir fett. Cristalliste inneholder et kompleks som skal gi optimal pleie til hårfibrene, samtidig som håret holdes rent og luftig.

7. Glødende kinn

I Youngbloods sommerlook finner vi en ny kremblush som kombinerer farge og glød på samme tid. Blushen kan både brukes som farge i kinnene eller som en highlighter. Den kommer i fire forskjellige farger, som passer til alle hudtoner. Youngblood Luminous Creme blush, kr 290.

8. Rødt og sexy

Mac Lipstick i fargen red racer, kan garantert forføre en sjømann i sommer! Kr 175.

9. Koralltoner

Neglelakken fra Chanels sommerkolleksjon heter Island, og kommer i denne fine korall- og ferskenfarger. Nydelig til sommerbrun hud. Kr 220.

10. Purefect skin

Makroalgen Laminaria digitata er stjerneingrediensen i Biotherms nye hudpleieserie, Pure-fect. Det er fordi denne algen naturlig beskytter mot bakterieangrep og derfor passer perfekt for kombinert til fet hud, som sliter med utbrudd og urenheter. Pure-fect inneholder også sink, som reduserer sebumproduksjonen og har også antibakterielle egenskaper. Skin-hydrating gel koster kr 285.

11. Perfekt grunnlag

Primere er redningen i mang en sminkepung. Det er nemlig et produkt som får sminken til å legge seg finere og vare lenger. Estée Lauder lanserer nå to nye foundationprimere. Matte Perfecting primer glatter ut ujevnheter og holder huden matt gjennom hele dagen. Illuminating perfecting primer gir fukt og glød til huden, og reduserer porer og linjer. Kr 260.

Slik får du looken:

SOMMERFAVORITTER
SOMMERFAVORITTER Foto: FOTO: Produsenter

La sommernyhetene inspirere deg til freshe opp sminken litt!

Enten du vil ha en mer markert look til hverdags, eller en lettere versjon av sotede øyne til fest, er denne looken fra Balmain helt perfekt.

Start med å jevne ut huden med foundation og concealer der det trengs. Legg gjerne en highlighter over kinnbena og lett i pannen for en skimrende effekt. Gre brynene i fasong, og legg en lett blush i kinnene.

Ta en grå kajal og legg en tynn linje langs vippene over og under øynene. Gni så streken lett ut med q-tips for å få den lett sotede effekten. Legg også kajalen på våtkanten for et mer markert resultat.

Avslutt med maskara og en lys gloss på leppene.

1. Chanel Vitalumiere aqua compact powder, kr 490.

2. YSL lipgloss i farge nr 19., kr 270.

3. Mac Powerpoint Eye pencil i fargen grey utility, kr 145.

4. L'Oréal Paris Lumi Magique primer, kr 179.

Les også:

Test av bodylotion

SOMMERFAVORITTER
SOMMERFAVORITTER Foto: FOTO: Produsentene og Catwalkpix

Vi testet mineralsminke

Stor test av billigsjampo

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen