Sex and the City

Ny bokserie følger Carrie i ungdommen

Forfatter Candace Bushnell snakker om mulighetene for en tredje Sex and the City-film.

Får vi se filmen om 17 år gamle Carrie Bradshaw?

Får vi se filmen om 17 år gamle Carrie Bradshaw? Foto: Stella

Publisert Oppdatert

Share

Candace Bushnell skriver på oppfølgeren til The Carrie Diaries.

Candace Bushnell skriver på oppfølgeren til The Carrie Diaries. Foto: Stella

Etter 94 episoder og to filmer ønsker vi nå å se Carrie som tenåring i en tredje film.

Etter 94 episoder og to filmer ønsker vi nå å se Carrie som tenåring i en tredje film. Foto: Stella

Candace Bushnell, som står bak bøkene om Sex and the City og Lipstick Jungle , har skapt seg en strålende karriere av å skrive om sterke kvinner med komplekse liv. Mange undres derfor på hvorfor hun i sin sjette roman, The Carrie Diaries , har ønsket å skrive om tenåringers angst og forvirring, gjennom sin kjente og kjære rollefigur Carrie Bradshaw. Til MTV sier Bushnell at hun alltid har ønsket å fortelle historien om en ung kvinne som kommer til New York. Candace trekker inn likheter fra sitt eget liv. Hun var selv ei jente fra landet som reiste til storbyen som sta og målrettet nittenåring, med en drøm om en karriere som skribent. Likhetene til Carrie er mange, og valget falt seg derfor naturlig.

Endringer i filmen

Hardbarkede Sex and the City-fans vil merke mange endringer i forhold til historien vi kjenner fra tv-serien. I boken kan vi lese at Carrie mistet moren sin da hun var liten, og at hun vokser opp med to småsøstre og en fraværende far. Men i en av de første episodene av Sex and the City besøker Carrie begge foreldrene sine og aldri har søsken vært nevnt, verken i serien eller i filmen. Candace er vag i sin forklaring på disse endringene, men sier det helt enkelt føltes rett å skrive om historien. Hun forklarer at Carries noe vanskelige oppvekst har formet henne til den tøffe karakteren vi er blitt så glad i, og at barndommen i en familie med mange jenter har gjort at hun som voksen er så nært knyttet til sine venninner.

Film nummer tre

Det er fortsatt usikkert om The Carrie Diaries blir til film. Forfatteren sier selv det ikke er opp til henne, og at det er vanskelig å si om boken hadde gjort seg på filmlerretet eller ei. Mens fansen venter i spenning på premieren Sex and the City 2, sitter Candace allerede og skriver på The Carrie Diaries 2, som skal handle om Carries første sommer i New York.

Se Candace Bushnell fortelle om boken med sine egne ord.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning