Neglelakk

Disse neglefargene gjelder nå

Den aller råeste er lilla og heter Paradoxal.

TRENDNEGLER: Her er høstens lekreste neglelakkfarger.
TRENDNEGLER: Her er høstens lekreste neglelakkfarger. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Neglelakk er blitt et viktig supplemet til antrekket, og er et tilbehør som gir det lille ekstra på samme måte som ringer og smykker.

Det er haugevis av farger man kan leke seg med på neglene, men det er alltid enkelte farger som stikker seg fram som hakket mer trendy enn andre.

Her er de kuleste neglefargene akkurat nå.

Trendfargene

Motehuset Chanel har seilt opp som den store trendsetteren innen neglelakk. Både fjorårets jadegrønne og den muldvarpfargede Particuliére som kom i vår, er blitt så populære at de har hatt ventelister på parfymeriene.

Denne sesongen er Chanels it-lakk en mørk lillagrå farge ved navn Paradoxal, og det er grunn til å tro at dette også blir en trendfarge som vil kopieres av andre merker.

Chanel lanserer også tre neglelakker i khakifarger, som kun er tilgjengelig i utvalgte butikker og på nett. Duse jordfarger er også en perfekt arvtager til de brune neglelakkene som har vært populære de siste månedene.

En annen trendfarge denne høsten er matt grå, som har blitt sett på kjendiser som Lady Gaga, Scarlett Johansson og Sienna Miller de siste ukene.

Kjendisene er viktige trendsettere når det gjelder neglelakk, og kanskje er det nettopp stjernenes favoritt, nemlig Minx -neglene, som er årsaken til at det er flere neglelakker i gull å velge mellom denne høsten?

FRA VENSTRE: Chanel 509 Paradoxal (kr 210), HogM Miss Stoneheart (kr 39) YSL Belle De Nuit (kr 255 for to stk) og E.L.F Smoky Brown (kr 17).
FRA VENSTRE: Chanel 509 Paradoxal (kr 210), HogM Miss Stoneheart (kr 39) YSL Belle De Nuit (kr 255 for to stk) og E.L.F Smoky Brown (kr 17). Foto: Foto: produsenten

Sort gjelder alltid

Negletrendene følger motebildet generelt og nå kommer de beige nyansene på neglelakken, helt i tråd med høstens beige og kamelfargede fargepalett.

Dette er et fint alternativ for dem som er lei av de mørke fargene, og heller vil ha et mer nøytralt resultat.

Sats på matte beigetoner med god dekkevne. Fargen skal være tett og dekkende og ikke transparante som de klassiske manikyr-lakkene.

En sikker vinner er den sorte neglelakken. Den har blitt fast inventar hos enhver jente med dilla på negler, og er superaktuell nå som høsten er her.

Denne sesongen kan du gjerne velge mørke petroleumsfarger, gjerne nyanser av grønt og blått. Her kan man også gjerne velge en metallisk finish på lakken.

Klassisk med ny vri

FRA VENSTRE: O.P.I. At First Sight (kr 160), Dior Pink Ballet (kr 210), E.L.F. Plum (kr 17) og Topshop Cloak og Dagger (kr 50)
FRA VENSTRE: O.P.I. At First Sight (kr 160), Dior Pink Ballet (kr 210), E.L.F. Plum (kr 17) og Topshop Cloak og Dagger (kr 50) Foto: Foto: produsenten

En annen klassiker som alltid er aktuell, er rød neglelakk. Denne sesongen er den det perfekte tilbehøret til den feminine ladylike-trenden, og røde negler gir et hint av farge til sorte og grå høstklær.

Både røde og rosa toner gjelder i høst, bare tenk at de skal være noen nyansere dypere enn i sommer.

Nyanser av vinrødt, burgunder, plomme og magenta er helt riktige fargevalg, som både er klassiske og gir antrekket et røffere høstpreg.

Share

Les også:

Slik lakker du neglene

FRA VENSTRE: O.P.I. Color So Hot It Berns (kr 160) Essie Red Noveau (kr 149), L'Oréal Royal Plum (kr115 ) og Wet'N Wild Plomme (kr 39).
FRA VENSTRE: O.P.I. Color So Hot It Berns (kr 160) Essie Red Noveau (kr 149), L'Oréal Royal Plum (kr115 ) og Wet'N Wild Plomme (kr 39). Foto: Foto: produsenten

Test av neglelakk: Denne sitter best

Slik tørker neglelakken raskere

Slik får du sterkere negler

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning