Avstemning: Denne frisyren liker gutta best

Gutter: Hvordan vil dere at dama skal se ut på håret?

Avgi din stemme her.

DEN FINESTE FRISYREN: Gutter: Hvilken frisyre synes dere er finest?
DEN FINESTE FRISYREN: Gutter: Hvilken frisyre synes dere er finest? Foto: FOTO: Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Ja, vi er fullt klar over at det finnes like mange frisyrer som det finnes meninger der ute. Likevel velger vi å stille alle gutter det samme spørsmålet; Hvordan vil dere helst at dama skal se ut på håret?

Under får du fem svaralternativer: Helt kort, eller «The Pixie» som den også kalles, langt og gradert, bobben, langt med pannelugg eller halvlangt og oppklipt - også kjent som «The Shag».

Grunnen til at vi har valgt ut nettopp disse fem hårvariantene, er fordi de ofte blir referert til som «de fem frisyrene alle kvinner kler». Men hva sier egentlig gutta til det?

Du trenger ikke like alle variantene av den samme frisyren, men heller gå for den looken du mener er din favoritt. Så stem, stem!

De fem ulike hårfrisyrene:

Helt kort - «The Pixie»: Pixien er en helt kort frisyre der håret gjerne er klippet en smule kortere i nakken og på sidene enn på toppen av hodet.

Langt og gradert: Langt hår som er gradert - altså klippet opp.

Bobben: Forekommer i utallige varianter - enten den er rocka, røff, feminin eller elegante i skikkelig Great Gatsby-stil. Et typisk særtrekk ved denne klippen er at håret er klippet rett, altså i samme lengde, rundt hele hodet, gjerne i høyde med kjeven. Har ofte lugg.

Langt med pannelugg: Enten luggen er tykk, lang, luftig eller kort.

Halvlangt og oppklipt - «The Shag»: En nokså rocka klipp, også omtalt som «bedhead». En halvlang frisyre som er oppklipt.

HELT KORT - «THE PIXIE»: Pixien er en helt kort frisyre der håret gjerne er klippet en smule kortere i nakken og på sidene enn på toppen av hodet.
HELT KORT - «THE PIXIE»: Pixien er en helt kort frisyre der håret gjerne er klippet en smule kortere i nakken og på sidene enn på toppen av hodet. Foto: FOTO: Stella Pictures
LANGT OG GRADERT:  Langt hår som er klippet opp, eller gradert.
LANGT OG GRADERT: Langt hår som er klippet opp, eller gradert. Foto: FOTO: Stella Pictures
BOBBEN: Forekommer i utallige varianter - enten den er rocka, røff, feminin eller elegante i skikkelig Great Gatsby-stil. Et typisk særtrekk ved denne klippen er at håret er klippet rett, eller i samme lengde, rundt hele hodet, gjerne i høyde med kjeven. Har ofte lugg.
BOBBEN: Forekommer i utallige varianter - enten den er rocka, røff, feminin eller elegante i skikkelig Great Gatsby-stil. Et typisk særtrekk ved denne klippen er at håret er klippet rett, eller i samme lengde, rundt hele hodet, gjerne i høyde med kjeven. Har ofte lugg. Foto: FOTO: Stella Pictures
LANGT MED PANNELUGG:  Enten luggen er tykk, lang, luftig eller kort.
LANGT MED PANNELUGG: Enten luggen er tykk, lang, luftig eller kort. Foto: FOTO: Stella Pictures
HALVLANGT OG OPPKLIPT - «THE SHAG»:  En nokså rocka klipp, også omtalt som «bedhead». En halvlang frisyre som er oppklipt.
HALVLANGT OG OPPKLIPT - «THE SHAG»: En nokså rocka klipp, også omtalt som «bedhead». En halvlang frisyre som er oppklipt. Foto: FOTO: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning