Det Nye-jålejentenes favoritter

Våre skjønne favoritter

Charlotte er rå på eyeliner, Karine er besatt av hudpleie og sminke, og Julie er en beautyjunkie uten sidestykke. Ta vel imot Det Nyes største jålejenter. Her er deres beste tips!

FAVORITTER: Det er mye fokus på mote og skjønnhet i Det Nye-redaksjonen. Her er våre største jålejenters beste tips!
FAVORITTER: Det er mye fokus på mote og skjønnhet i Det Nye-redaksjonen. Her er våre største jålejenters beste tips! Foto: FOTO: Produsentene og privat
Publisert Oppdatert
Jeg har ikke råd til klær fra Chanel, men en leppestift derfra kan jeg unne meg uten å måtte spise havregrøt resten av året.

Vågal entusiast

Karine er en av kontorets mest trendy jenter og kaster seg med glede over alle nye beautytrender som dukker opp.

Hva er ditt forhold til hudpleie?

Jeg har alltid vært helt besatt av hudpleie og skjønnhetsprodukter. Det startet da jeg som barn samlet gratis vareprøver fra parfymeriene.

Hva består din hudpleie-rutine av?

Nå har jeg begynt med en ny hudpleieserie fra DermaCeutic. Jeg bruker dagkrem og rens, og ansiktsmaske hver tredje dag. Jeg sover ofte med Decleor Essential Balm, den smelter inn i huden og roer ned rødhet og urenheter. For ekstra fukt bruker jeg masken Drink Up fra Origins.

Hvor lang tid bruker du på badet om morgenen?

Alltid ti minutter mer enn jeg bør, så jeg er ofte litt sent ute. Helst skulle jeg hatt 40 minutter. Jeg kommer ofte usminket til kontoret og sminker meg ferdig ved pulten, der jeg har jeg en liten produktsamling stående.

Hva er viktig for deg når du velger skjønnhetsprodukter?

Jeg har ikke råd til klær fra Chanel, men en leppestift derfra kan jeg unne meg uten å måtte spise havregrøt resten av året. Samtidig har jeg også noen billigere favoritter. Jeg synes det er kjedelig å kjøpe de samme produktene på nytt, så jeg eksperimenterer mye. Men det er noen stayere i sminkepungen: Définicils maskara fra Lancôme, Master shape brow pencil fra Maybelline og Eyeshadow primer potion fra Urban Decay.

KARINES FAVORITTER: Hverdagsleppestiften jeg kjøper igjen og igjen. Armani Rouge D Armani i fargen Beige, kr 275. Jakten på den perfekte foundationen slutter aldri, og dette er den beste jeg har funnet hittil. YSL Matt touche foundation, kr 375. Min favorittconcealer! Nilens Jord Duo concealer, kr 189. Denne er jeg avhengig av, den roer ned huden og lukter helt fantastisk. Decléor Aromessence balm, kr 535. Jeg digger produktene fra DermaCeutic, de gjør en forskjell. Derma Ceutic K Ceutic Complex, kr 350.
KARINES FAVORITTER: Hverdagsleppestiften jeg kjøper igjen og igjen. Armani Rouge D Armani i fargen Beige, kr 275. Jakten på den perfekte foundationen slutter aldri, og dette er den beste jeg har funnet hittil. YSL Matt touche foundation, kr 375. Min favorittconcealer! Nilens Jord Duo concealer, kr 189. Denne er jeg avhengig av, den roer ned huden og lukter helt fantastisk. Decléor Aromessence balm, kr 535. Jeg digger produktene fra DermaCeutic, de gjør en forskjell. Derma Ceutic K Ceutic Complex, kr 350. Foto: FOTO: Gry Traaen

Er du nøye med å rense ansiktet hver kveld før du legger deg?

Tidligere var jeg ganske avhengig av sminke – det var helt krise å gå ut døren uten.

Veldig! Huden min blir fort sinna, så jeg kan ikke slurve. Forrige uke var jeg på fest og la meg med sminken på - det skjer én gang i året, men er like kjipt hver gang. Da har jeg nuppete hud i mange, mange dager etterpå.

Hva er dine topp tre favorittprodukter?

Armani Beige 102 er den perfekte leppestiften. Og Nilens Jord Duo concealer dekker godt rundt øyne. Jeg bytter ofte foundation, men er utrolig glad i Matt Touch Foundation fra YSL.

Hva er ditt forhold til sminke?

Jeg elsker, elsker, elsker sminke! Men tidligere var jeg ganske avhengig - det var helt krise å gå ut døren uten. Nå er sminke først og fremst veldig gøy!

Hvilke produkter har du alltid med i veska?

Leppepomade fra Nykr, leppestift fra Armani, pudderet Stay-matte fra Clinique og E.l.f. Mineral Blush i fargen Coral.

Beste sminketips for å bli fin i en fei?

Pudder, highlighter på øyelokk, kinnben og amorbue, brun skygge langs vippene over og under øynene og masse maskara.

Trofast forbruker

Charlotte prøver gjerne noe nytt, men holder seg helst til faste produkter og svart eyeliner.

Hva er ditt forhold til hudpleie?

Jeg er flink til tider og slurvete andre ganger. Det viktigste for meg er å fjerne sminke før jeg legger meg og alltid ha på en god nattkrem, slik at huden min får pleie og fukt over natten. Jeg vil gjerne at hudpleieproduktene jeg bruker skal være milde, effektive og enkle å bruke kjapt - jeg har dårlig tålmodighet i min hektiske hverdag.

Hva består din hudpleierutine av?

Når jeg står opp tar jeg en mild skumrens og en dagkrem fra Dermalogica. Om kvelden bruker jeg Ole Henriksen wipes for å fjerne sminke, og så en fetere nattkrem. En gang i uken tar jeg en skrubb for å fjerne døde hudceller.

Hvor lang tid bruker du på badet om morgenen?

Faktisk ikke all verdens med tid. Max 15-20 minutter. Jeg liker å prioritere skjønnhetssøvn mest mulig, og derfor er jeg glad i produkter som får prosessen til å gå så smidig og raskt som mulig.

Hva er viktig for deg når du velger skjønnhetsprodukter?

At de er milde, enkle, helst med kun naturlige ingredienser, ikke testet på dyr, kjappe å bruke og at de ser elegante og fine ut i baderomshyllen.

Er du nøye med å rense ansiktet hver kveld før du legger deg?

CHARLOTTES FAVORITTER: Mac leppestift i fargen Lovelorn har vært mitt faste go to-leppeprodukt i flere år. Nydelig nyanse. Kr 180. Disse wipsene dufter så latterlig godt at jeg faktisk kunne sittet og bare luktet på dem hele dagen. Ole Henriksen Truth To Go wipes, 30 stk., kr 195. De som kjenner meg vet at jeg elsker våtlineren min. Det har blitt min greie, Lancôme Art liner, kr 310.  Dermalogica-produkter 
elsker jeg. Enkle og effektive, men milde og uten duft. 
Dermalogica Multivitamin thermafoliant, kr 469. Mineralpudder har virkelig revolusjonert sminke i mine øyne. Det er kjapt å påføre, blir ikke fort fett og er skånsomt mot huden. Bare Minerals Original foundation, kr 449. Lancôme Juicy Tubes er uten tvil den glossen som holder lengst. En klassiker! Kr 220.
CHARLOTTES FAVORITTER: Mac leppestift i fargen Lovelorn har vært mitt faste go to-leppeprodukt i flere år. Nydelig nyanse. Kr 180. Disse wipsene dufter så latterlig godt at jeg faktisk kunne sittet og bare luktet på dem hele dagen. Ole Henriksen Truth To Go wipes, 30 stk., kr 195. De som kjenner meg vet at jeg elsker våtlineren min. Det har blitt min greie, Lancôme Art liner, kr 310. Dermalogica-produkter elsker jeg. Enkle og effektive, men milde og uten duft. Dermalogica Multivitamin thermafoliant, kr 469. Mineralpudder har virkelig revolusjonert sminke i mine øyne. Det er kjapt å påføre, blir ikke fort fett og er skånsomt mot huden. Bare Minerals Original foundation, kr 449. Lancôme Juicy Tubes er uten tvil den glossen som holder lengst. En klassiker! Kr 220. Foto: FOTO: Privat

Jeg er i hvert fall nøye med å fjerne sminke og skylle ansiktet, om ikke jeg rekker å rense i tillegg.

Det viktigste for meg er å fjerne sminke før jeg legger meg og alltid ha på en god nattkrem, slik at huden min får pleie og fukt over natten.

Hva er dine topp tre favorittprodukter?

Ole Henriksen sminkefjernerwipes, Declaré fuktighetskrem og Emma S. rens.

Hva er ditt forhold til sminke?

Jeg har mine favorittprodukter som jeg bruker hele tiden og kjøper på ny når jeg går tom. Jeg tester gjerne nye ting, men føler jeg har funnet det som passer meg best.

Hvilke produkter har du alltid med i veska?

Kanebo presset pudder! Og Mac leppestift i fargen Lovelorn.

Beste sminketips for å bli fin i en fei?

Pudder fra Bare Minerals, et strøk maskara, skimmer fra Nars i kinnene og en dæsj med Tinted gloss fra Juicy Tubes. Naturlig fin!

Leker med looks

Julie elsker å prøve nye produkter. Så mye at huden hennes ofte må si ifra!

Hva er ditt forhold til hudpleie?

Jeg er besatt av å teste nye produkter og jeg elsker å ta vare på huden min. Noen ganger tester jeg ting som min veldig sensible hud ikke liker, og da er det rett på kortison - vet at det ikke er lov, men det er det eneste som funker!

Hva består din hudpleierutine av?

Jeg renser alltid huden to ganger, den andre gangen bruker jeg en Clarisonics-børste som gjør huden helt fantastisk. Avslutter med en rik krem som gir masse fukt og fett, og en selvbruner i ny og ne.

Hvor lang tid bruker du på badet om morgenen?

Jeg kan bruke alt fra 20 minutter til en time. Det kommer an på hva jeg skal og hvor mye sminke jeg skal bruke.

Hva er viktig for deg når du velger skjønnhetsprodukter?

Først og fremst at jeg tåler dem. Jeg reagerer på veldig mye! Finner jeg en øyekrem som jeg faktisk tåler, og som motvirker linjer og blå ringer, bruker jeg den i lang tid. Ellers liker jeg fete kremer og oljer som gir masse fukt til huden.

Er du nøye med å rense ansiktet hver kveld før du legger deg?

Jeg har blitt mer og mer opptatt av det. Hater følelsen av å våkne opp med full partymakeup dagen derpå. Men med det sagt, det skjer jo fra tid til annen ...

JULIES FAVORITTER: Huden min blir så utrolig fin med denne kremen. Den kommer jeg aldri til å bytte ut. Origins Vita Zing, kr 330. Roser i kinnene gir glød. Skimmerrouger fra Mac liker jeg skikkelig godt og fargen Margin er min favoritt. Mac Powder blush, kr 205. En pleiende og lys lipgloss befinner seg i alle veskene mine. Favoritten nå kommer fra by Terry, kr 290. Den beste maskaraen for mine korte vipper er klassikeren Great Lash fra Maybelline. Og prisen er akkurat like fantastisk. Kr 105. En krem som gir fukt og fett, samtidig som den reparerer huden, passer meg perfekt. La Mer har fulgt meg i mange år. Stiv pris, men akk så fantastisk. La Mer Moisturizing cream, kr 1960. Huden har fått nytt liv etter jeg startet å bruke Clarisonic. Kr 1700.
JULIES FAVORITTER: Huden min blir så utrolig fin med denne kremen. Den kommer jeg aldri til å bytte ut. Origins Vita Zing, kr 330. Roser i kinnene gir glød. Skimmerrouger fra Mac liker jeg skikkelig godt og fargen Margin er min favoritt. Mac Powder blush, kr 205. En pleiende og lys lipgloss befinner seg i alle veskene mine. Favoritten nå kommer fra by Terry, kr 290. Den beste maskaraen for mine korte vipper er klassikeren Great Lash fra Maybelline. Og prisen er akkurat like fantastisk. Kr 105. En krem som gir fukt og fett, samtidig som den reparerer huden, passer meg perfekt. La Mer har fulgt meg i mange år. Stiv pris, men akk så fantastisk. La Mer Moisturizing cream, kr 1960. Huden har fått nytt liv etter jeg startet å bruke Clarisonic. Kr 1700. Foto: FOTO: Gry Traaen

Hva er dine topp tre favorittprodukter?

Origins Vita Zing gir verdens fineste glød til ansiktet.

Til huden min elsker jeg La Mer sin fuktighetskrem. Den er svindyr, men sykt god. Origins Vita Zing er også en favoritt. Den gir verdens fineste glød til ansiktet. Rougene til Mac er råfreshe og maskaraene til Maybelline har jeg alltid elsket. Favoritten er den gode gamle Great Lash-maskaraen.

Hva er ditt forhold til sminke?

Siden jeg blant annet er utdannet makeupartist har jeg et lidenskapelig forhold til sminke. Jeg elsker å legge makeup på serier og forsider til Det Nye, og jeg syns også det er kjempegøy å teste ut nye produkter på meg selv.

Beste sminketips for å bli fin i en fei?

Litt solpudder i kinnene, en svart kajal som smudges med fingeren, masse maskara og lyse lepper. Brigitte Bardot-look på et blunk!

Les også:

Kviser sa du? Ikke prøv dette.

Ta quizen! Ser du forskjell på retusjert og naturlig...?

Ikke tørk håret med håndkle

Bad hair day? Aldri mer om du følger disse smarte rådene

90 prosent av alle kvinner har det

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning