Christina Ricci er tilbake

Den vakre skuespillerinnen er igjen aktuell. Se trailer for hennes nye kinofilm, samt hele kortfilmen hun har spilt inn for DKNY her!

Christina Ricci er aktuell med både kinofim og reklamefilm.
Christina Ricci er aktuell med både kinofim og reklamefilm. Foto: Stella
Publisert Oppdatert
Vakre Christina spiller alle de fire rollene i DKNYs kortfilm.
Vakre Christina spiller alle de fire rollene i DKNYs kortfilm. Foto: Stella

Christina Ricci (30) er endelig tilbake, etter et par år hvor hun har vært noe tilbaktrukken. Christina er kjent som en av de mer mystiske Hollywood-stjernene. Hun er ikke ofte å se ute på nattklubber, hun er ikke på Twitter og sladrer om seg selv og hun er heller ikke særlig inviterende mot pressen.

Christinas karriere

Christina har en lang og fantastisk karriere bak seg, til tross for sin forholdsvis unge alder. Hun debuterte som skuespiller allerede som 10-åring i filmen Mermaids, og året etter så vi henne som datteren Wednesday i Addam's Family. I 1999 ble hun nominert for Golden Globe for filmen The Opposite of Sex. I februar 2001 hadde hun en gjesteopptreden i Grey's Anatomy, som hun så ble nominert til Emmy for. Hun hadde også en rolle i serien Ally McBeal. Hun har spilt i en rekke kassasuksesser og senest i vinter hadde hun rollen som Camille i kinofilmen New York, I Love You.

Aktuell

I april har fimen After Life verdenspremiere. Der får vi se Christina i rollen som Anna Taylor som våkner opp etter en grusom bilulykke, og oppdager at begravelsesagenten Eliot Deacon (Lian Neeson) gjør kroppen hennes klar for begravelse. Skummelt! Vi gleder oss til å se den. Her er filmens trailer:

Christina har også jobbet med Donna Karan om en to minutter lang kortfilm som heter Four Play. Den reklamer for DKNY-vesken Eldridge. Christina spiller alle filmens fire hovedroller.

Share

DISKUTER: Hva synes du om kortfilmen? Diskuter lenger ned på siden.

LES OGSÅ: Alkoholfrie kjendiser - Visste du at Christina Ricci ikke drikker?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen