24.10-22.11

Skorpionen

Vær optimistisk! Bruk tiden til å sette i gang med noe du lenge har tenkt på.

SKORPIONEN: Emma Stone har bursdag 6.november.
SKORPIONEN: Emma Stone har bursdag 6.november. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Du blir nødt til å ta forholdet til en annen mer seriøst enn du hadde tenkt. Det finnes ingen snarveier nå! Du kan forsøke å gå rundt grøten, men du vil uansett blitt nødt til å håndtere utfordringene som ligger foran deg. Trøst deg med at du også går en spennende tid i møte, med mange eventyrlige opplevelser. Spennende utviklinger i intime relasjoner oppstår i andre halvdel av juli. Mest sannsynlig oppstår romantikk med noen du var interessert i før. I etablerte forhold er det gode, gamle best i denne tiden. Etter 22. juli kan nye takter åpne opp for kjærlighet.

Jobb/Utdanning

Nå får du igjen for all innsatsen du har gjort, og får oppleve hva karma har å si i livet ditt. Har du vært rettferdig vil du få belønning i monn, men har du prøvd deg med småsmarte triks og snarveier kan du oppleve at universet går forbi deg. Vær optimistisk! Bruk tiden til å sette i gang med noe du lenge har tenkt på. Nye kunnskaper kan være nødvendig for å gjennomføre det. Undersøk kurs og utviklingsmuligheter og sett i gang.

Sosialt

Du kan komme til å ville endre retning i livet, og det kan bety nye venner og sosiale kontakter. Du har lekt med tanken før, men først nå tar du den på alvor. Stol på instinktet ditt, med unntak av 26. juni-20. juli - da vil førsteinntrykket være misvisende. Det er opp til deg selv å skape en god vennekrets eller romantiske øyeblikk, men du kan oppleve at andre ikke verdsetter din kunnskap. Ignorer det!

Gunstige dager:

Juni: 22., 23. og 24.

Juli: 11., 16. og 28.

August: 4., 6. og 7.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning