23.11-20.12

Skytten

Stol på magefølelsen din.

SKYTTEN: Scarlett Johansson har bursdag 22.november.
SKYTTEN: Scarlett Johansson har bursdag 22.november. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Romantikken er intens frem til 26. juni, da nye forhold som etableres kan vokse seg sterke og bli langvarige. Fra 26. juni-20. juli vil kommunikasjonsplaneten Merkur bevege seg bakover på stjernehimmelen, det gjør at forhold du inngår nå kan utvikle seg annerledes enn tenkt. Førsteinntrykket av en du møter nå kan være misvisende, så vent med å gjøre deg opp en mening før mot slutten av juli. Unngå å inngå en økonomisk avtale med noen du er romantisk involvert med 26. juni-20. juli.

Jobb/Utdanning

Du har i lengre tid følt på behovet for forandringer. I dagene rundt fullmånen 26. juli vil en spesiell situasjon få fart på planene. Ideene du får kan inspirere deg til å gå i en helt ny retning fordi du ser potensial på sikt. Kanskje velger du å ikke dele planene dine med andre og holder kortene tett til brystet til tankene tar form. Vent med å offentliggjøre det til du er helt sikker på hva du vil.

Sosialt

Du er stadig på jakt etter nye ting å lære, men den følelsen er ekstra sterk i sommer. Stol på magefølelsen din. I søken etter mening kan nye bekjentskaper oppstå. En av dem kan få en romantisk undertone. Spesielt i månedsskiftet juli/august kan det komme en person inn i livet ditt som vil få betydning for deg på sikt. En venn du har tillit til kan vise seg å ha andre egenskaper enn du trodde. Hemmeligheter kan bli avslørt 26. juni-20. juli. Det kan være at du bryter kontakten, men det blir bare midlertidig.

Gunstige dager:

Juni: 26., 27. og 28.

Juli: 25., 26. og 27.

August: 4., 5. og 6.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning