23.09-23.10

Vekten

I sommer vil du oppleve det som kalles flaks!

VEKTEN: Hilary Duff har bursdag 28.september.
VEKTEN: Hilary Duff har bursdag 28.september. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Det er duket for romantiske relasjoner etter 26. juli. Noe du har lengtet etter kan bli en realitet. Men Uranus, planeten for uventede utviklinger, kan gjøre at du selv overrasker og bryter opp. Unngå å ta forhastede beslutninger 26. juni-20. juli, når Merkur beveger seg bakover på stjernehimmelen. Alt er ikke som det ser ut til og du kan komme til å ombestemme deg. Ta deg tid til å reflektere over hvilken vei du skal gå. Fra juli av vil jobben din være en viktig arena for å møte kjærligheten.

Jobb/Utdanning

Du står overfor starten på en ny tolv års syklus i livet ditt. Dører som tidligere har vært lukket for deg vil nå åpne seg. Bruk de siste ukene frem til 26. juni til å planlegge hva du kan få ut av det neste halvåret. Muligheter vil komme til deg, så bruk tiden din godt. Vær aktiv og fokuser på hva du ønsker. Grip sjansen nå til å knytte kontakter og få nye oppgaver som vil gi gode resultater for deg på sikt. Nye inntektskilder vil være et tema i dagene rundt fullmånen 22. juli. Lytt til noen som har mer erfaring enn deg.

Sosialt

I sommer vil du oppleve det som kalles flaks! Du vil være på rett sted til rett tid. Du har mye å hente på å markere deg i sosial sammenheng. Opplever du frustrasjon i vennekretsen, så husk at andre kan ha et helt annet bilde av deg og din oppførsel enn deg selv.

Gunstige dager:

Juni: 15., 24. og 25.

Juli: 9., 10. og 20.

August: 6., 7. og 9.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning