23.08-12.09

Jomfruen

På jobben eller skolen vil du oppleve vekst og fremgang hele året.

JOMFRUEN: Beyonce Knowles har bursdag 4.september.
JOMFRUEN: Beyonce Knowles har bursdag 4.september. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Kjærlighet

En optimistisk, leken innstilling og litt planlagt spontanitet er det som skaper romantikk i sommer. Du har over lengre tid opplevd å stå i krysspress mellom egne og andres behov, siden Pluto står i spenning til stjernetegnet ditt. Sommeren 2013 blir ikke noe unntak. Selv om alle jomfruer er påvirket vil du som er født 3.-12. september merke det sterkest. En reise 19.-25. juli kan gjøre underverker for eksisterende forhold eller for etablering av nye. Men pass på lommebok, pass og billetter!

Jobb/Utdanning

På jobben eller skolen vil du oppleve vekst og fremgang hele året. Frem til 26. juni er det eget initiativ på jobben som skaper de største mulighetene. Etter dette vil du oppleve fremgang gjennom andre verv og grupper du engasjerer deg i. Er det et formål eller en organisasjon du ønsker å engasjere deg i er tiden inne for det. Men unngå å bestemme deg for noe eller signere noen papirer 26. juni-20. juli. Du kan komme til å ombestemme deg eller det kan vise seg at det som blir forespeilt deg ikke er helt riktig.

Sosialt

Det sosiale vil ta seg opp og det er duket for mange hyggelige sammenkomster i sommer. Du vil ta opp igjen kontakten med barndomsvenner du ikke har sett på en stund og gjøre plass for dem i livet ditt igjen. Er du mer åpen for at alt ikke trenger å være detaljstyrt kan du få med deg gode opplevelser. Våg å ta en sjanse. I andre halvdel av juli vil en situasjon som har tæret på kreftene dine endelig komme til en avslutning. Reiser i forbindelse med jobb i dagene rundt 22. juli kunne kombineres med fritid og sosial hygge.

Gunstige dager:

Juni: 19., 23. og 24.

Juli: 4., 6. og 19.

August: 5., 7. og 10.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning