22.07-22.08

Løven

En ferie med venner du stoler på kan bli en av årets beste perioder for deg.

LØVEN: Hayden Panettiere har bursdag 21.august.
LØVEN: Hayden Panettiere har bursdag 21.august. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Kjærlighetsplaneten Venus er i tegnet ditt i perioden 27. juni-22. juli og gir deg økt karisma og utstrålingen. Du går inn i en intens kjærlighetsfylt tid, og det er en av årets beste perioder for å møte en du ønsker å etablere et langvarig forhold til. Noen du tidligere var romantisk involvert med kan komme tilbake i livet ditt! Gjerne i forbindelse med en reise. I eksisterende forhold vil det bli behov for å rette opp i misforståelser eller gjøre endringer. Det kan bli hardt for deg og endringene kan gå på tvers av dine prinsipper. Resultatet er likevel at din lidenskapelige side kommer til uttrykk og at forholdet blir styrket.

Jobb/Utdanning

På jobben vil du gå inn i en litt roligere periode. Dette er en veldig god periode for å skifte beite eller finne nye arbeidsoppgaver på eksisterende arbeidsplass, særlig etter 26. juni - da marker du deg i gruppesammenheng og får vist hva du er god for. Økonomien ser lovende ut i sommermånedene, så sant du ikke bruker mer enn budsjettert på ferie. Du er på vei inn i en tid der flere endringer kommer, så det er viktig å sette av litt tid i sommer til å planlegge. En liten gevinst kan komme din vei i dagene rundt fullmånen 22. juli, men ikke forvent deg store summer.

Sosialt

Et kompromiss kan bli nødvendig for at du skal oppnå det du ønsker deg i sommer. Du stråler i sosial sammenheng og gamle vennskap blir som nye 26. juni-20. juli. Du er en pådriver og tar initiativ i vennekretsen. En ferie med venner du stoler på kan bli en av årets beste perioder for deg. Det er også i den sammenheng at romantikk oppstår. Vær åpen for det mer tradisjonelle, heller enn å søke etter noe mer utagerende i sommer.

Gunstige dager:

Juni: 17., 19. og 24.

Juli: 5., 6. og 22.

August: 10., 11. og 12.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen