21.12-20.01

Steinbukken

Det er duket for noe nytt og spennende i en-til-en forhold, både privat og profesjonelt.

STEINBUKKEN: Sienna Miller har bursdag 28.desember.
STEINBUKKEN: Sienna Miller har bursdag 28.desember. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Du går en romantisk sommer i møte, spesielt fra juli og utover - da kommer lykkeplaneten Jupiter inn i den delen av horoskopet ditt som belyser sann kjærlighet. Er du singel kan du komme til å møte en helt spesielt, og det vil gi deg en følelse av at det er skjebnebestemt. Hellet er med deg og et forpliktende forhold vil utvikle seg. Har dere hittil datet tilfeldig, kan det være nå dere bestemmer dere for å være dere to, blir samboer, gifte dere eller formalisere det på en eller annen måte. Men tenk nøye gjennom hva slags mennesker du tiltrekker deg, er de riktig for deg? Er det samsvar mellom hvem du faller for fysisk og hvilke verdier du har? Et stabilt forhold er innenfor rekkevidde hvis du kvitter med selvdestruktive mønstre. Spesielt i dagene rundt fullmånen 26. juli kan romantikken blusse opp. Hvis du kan, dra på en liten reise eller utflukt denne helgen.

Jobb/Utdanning

Vanligvis er juli en rolig tid på året for deg, men i sommer bør du holde øyne og ører åpne i andre halvdel av måneden. Noen du møter eller noe du får en idé om kan bli banebrytende både for deg og de rundt deg. En følelse av at du har en rolle i noe som er større en deg selv vil gi deg den motivasjonen du trenger. Ideene kan glitre, men Saturn vil påvirke fremgangen og utsette deg for prøvelser underveis. Gå strukturert og rolig frem, så vil du kunne se positive resultater i løpet av høsten.

Sosialt

Fra juli av kommer lykkeplaneten Jupiter inn i tegnet ditt og det er duket for noe nytt og spennende i en-til-en forhold, både privat og profesjonelt. Du vil oppleve sosial godvilje; nye bekjentskaper og anerkjennelse i eksisterende forhold. Andre legger merke til deg og dine positive sider, og du møter optimisme og nysgjerrighet.

Gunstige dager:

Juni: 20., 22. og 25.

Juli: 3., 9. og 10.

August: 1., 6. og 7.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning