21.06-21.07

Krepsen

Viktige og positive gjennombrudd kan skje i de neste tolv månedene.

KREPSEN: Diane Kruger har bursdag 15.juli.
KREPSEN: Diane Kruger har bursdag 15.juli. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Er du singel vil sommeren by på mange spennende møter. Mest intens vil begynnelsen og slutten være, da står kjærlighetsplaneten Venus i harmonisk kontakt med stjernetegnet ditt. En positiv og idealistisk innstilling vil styrke båndene i etablerte forhold. Det er en god tid for å ta forholdet videre til et nytt nivå, enten det er å formalisere det eller flytte sammen. Og er du i den fasen at du ønsker deg barn er det lettere å bli gravid nå som Jupiter, lykke- og ekspansjonsplaneten, kommer inn i tegnet ditt fra 26. juni.

Jobb/Utdanning

Du er i startfasen på en ny tolvårssyklus. Det betyr at valg du tar i sommer, fra 26. juni, vil bli viktige for fremtiden din. Viktige og positive gjennombrudd kan skje i de neste tolv månedene. Marker deg, og så mange frø i den retningen du ønsker å utvikle deg. Husk å ta med familien på råd hvis dine beslutninger vil påvirke dem. En reise kan forandre innstillingen din om en viktig sak.

Sosialt

Du står overfor en av de mest fantastiske sommerne i dette tiåret. Det gjelder på alle områder; privat, sosialt, og jobb. Men unngå å kaste deg for brått inn i noe mellom 26. juni og 20. juli, når kommunikasjonsplaneten Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen. Med Jupiter i tegnet ditt fra 26. juni vil du der du tidligere har sett deg blind på egne og andres feil nå klare å tenke i nye baner og snu ting til en positiv trend. Tenk langsiktig for å få mest mulig ut av de sjansene som byr seg.

Gunstige dager:

Juni: 19., 20. og 29.

Juli: 10., 11. og 31.

August: 7., 8. og 10.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen