21.05-20.06

Tvillingene

Nyt sommeren og livet!

TVILLINGENE: Natalie Portman har bursdag 9.juni.
TVILLINGENE: Natalie Portman har bursdag 9.juni. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Enten du har kjæreste eller en du har hatt mye kontakt med i det siste, vil du oppleve at intensiteten i forholdet avtar. Dette kan være positivt, og bety mindre krangling og mer harmoniske dager fra 26. juni. I tiden fremover vil du fokusere på egne verdier og ønsker. Nyt sommeren og livet! Søker du en ny partner kan en du møter i juli bli i livet ditt lenge, selv om det bare starter som en flørt. I dagene rundt fullmånen 22. juli går du inn i en av sommerens mest romantiske perioder. Noe som skjer i disse dagene vil åpne øynene dine, og du vil kunne ta en god avgjørelse for kjærlighetslivet ditt.

Jobb/Utdanning

Med planeten Uranus i området for ditt daglige virke kan overraskelsene stå i kø i sommer. Nye kollegaer kommer til eller gamle tar farvel. Det kan føles trist å ta farvel med noen som du trives med i hverdagen, men det åpner opp for at du kan oppnå noe av det du ønsker deg. Lærer du deg nye tekniske løsninger vil du kunne få en sterk posisjon på jobben nå. Signaliser tydelig hva du vil. Kanskje må du ta med noen mindre ettertraktede oppgaver på kjøpet for å få den utviklingen du ønsker deg. Uventet gjennombrudd og anerkjennelse venter deg, hvis du er på rett tid til rett sted. Fra 27. juni vil din finansielle situasjon kunne gjennomgå en positiv utvikling.

Sosialt

Nye interesser er nøkkelen til sosialt liv i sommer. Vær åpen og nysgjerrig på tilbud som dukker opp, og børst støvet av gamle hobbyer. Det er i den forbindelse du får mest glede av gamle og nye bekjentskaper. Noe eller noen du avviste tidligere i år dukker opp igjen i sommermånedene. Stol på intuisjonen din! Spesielt 11.-26. juli bør du la være å lytte til hva alle andre mener, men ta dine egne avgjørelser.

Gunstige dager:

Juni: 14. og 15.

Juli: 14., 15., og 16.

August: 1., 2., og 3.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning