21.04-20.05

Tyren

Grip mulighetene som kommer din vei.

TYREN: Audrina Patridge har bursdag 9.mai.
TYREN: Audrina Patridge har bursdag 9.mai. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Det er fort gjort å gjøre seg opp et galt førsteinntrykk av noen du møter i perioden 26. juni-20. juli. Alt er ikke som det ser ut til, og du kan komme til å endre mening senere. En du tidligere hadde et godt øye til, eller romantisk kontakt med, kan komme tilbake i livet ditt gjennom smser eller sosiale medier. Misforståelser fra fortiden kan bli oppklart og du kan komme deg videre. Om dere har noen fremtid sammen eller ikke vet du først etter 20. juli.

Jobb/Utdanning

Utfordringene har stått i kø for mange tyrer de siste månedene og dette presset vil fortsette gjennom sommeren. Faktisk gjør Saturn at problemene dine både blir større og flere. Det gledelige er at kommunikasjonsevnene dine stiger fra juli av. Få tankene ned på papiret for å oppnå best resultater og for å unngå misforståelser. Pass på at du ikke lover for mye! La være å undertegne kontrakter, inngå avtaler, dele ideer med andre, og ikke minst unngå sladder! Spesielt 26. juni-20. juli, da kan ideene dine bli stjålet av andre - og sladderen kan få uante konsekvenser.

Sosialt

Grip mulighetene som kommer din vei. Du står overfor en sosial sommer der mange nye bekjentskaper kan føre til at du velger å utvikle deg i en bestemt retning. En drøm du har hatt lyst til å oppfylle lenge kan bli en realitet takket være den nye omgangskretsen, men følg din egen kurs. Det er viktig at du ikke forhaster deg, spesielt i tiden da kommunikasjons- og infoplaneten Merkur beveger seg bakover på stjernehimmelen, 26. juni-20. juli. Du har ennå ikke all informasjon for å ta en rett avgjørelse.

Gunstige dager:

Juni: 18., 19. og 25.

Juli: 6., 7. og 22.

August: 3., 4. og 5.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning