21.01-19.02

Vannmannen

Sommeren vil bli en av årets mest romantiske perioder for deg.

VANNMANNEN: Lauren Conrad har bursdag 1.februar.
VANNMANNEN: Lauren Conrad har bursdag 1.februar. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Sommeren vil bli en av årets mest romantiske perioder for deg. Sannsynligvis knytter du sterke bånd til en spesiell person gjennom jobb eller jobbrelaterte aktiviteter, og det kan godt vise seg å være en du allerede kjenner. Er du allerede i et forhold går dere en harmonisk og rolig tid i møte. Men pass på at du ikke krever for mye av kjæresten din, det kan det irritere han kraftig. Denne sommeren er det lett å la seg friste til flørt og moro, se opp for utroskap og lettvinte utveier hvis du vil bevare det du allerede har. En flørt kan oppstå i månedsskiftet juni/juli, men noe vil være uavklart inntil august.

Jobb/Utdanning

Du lærer nye ting og det skaper vekst og fremgang i sommer. Bygg nettverk og knytt til deg kontakter som kan hjelpe deg videre. Det er viktig at du er fleksibel og strekker ut en ekstra hånd i ferieavviklingen. Noen som har makt og mulighet til å påvirke din arbeidssituasjon følger med i det skjulte, spesielt 26. juni-20. juli. Din innstilling overfor andre og hvor villig du er til å lære deg ny teknologi vil være avgjørende for hvilken retning utviklingen går i. Forsøk å tilegne deg mest mulig nye kunnskaper, men pass på at du ikke samtidig glemmer arbeidsoppgavene dine. Nye inntekter kan komme til, og andre kan falle fra i forbindelse med fullmånen 26. juli.

Sosialt

Det skjer mye i ditt sosiale liv om dagen, spesielt i nære forhold. Uventede møter som oppstår kan føre til at hjertet ditt hopper over et hakk. Det vil styrke selvtilliten din, og er du i den posisjonen at du kan leve ut følelsene dine så nyt oppmerksomheten. I månedsskiftet juli/august kan en du har et godt øye til bekrefte at tiltrekningen er gjensidig.

Gunstige dager:

Juni: 14., 16. og 17.

Juli: 22., 23. og 26.

August: 2., 3. og 8.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning