20.02-19.03

Fiskene

Juli kan bli en avgjørende måned.

FISKENE: Rihanna har bursdag 20.februar.

FISKENE: Rihanna har bursdag 20.februar. Foto: FOTO: Stella Pictures

Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Du er inne i en forvandlingsprosess der din holdning til andre, både i profesjonelle og private forhold endres. Juli kan bli en avgjørende måned. Du må ta flere beslutninger som vil påvirke kursen videre. Gode bånd styrkes og dårlige bånd må kuttes. Du har følt på situasjonen en stund og vet hva som må gjøres. Spesielt i dagene rundt 26. juli vil du få et klarere innblikk i hva du ønsker deg. Unngå å handle for spontant. Tenk gjennom valgene dine. En reise lover godt for kjærlighetslivet.

Jobb/Utdanning

Du står overfor en endring eller et gjennombrudd i midten av juni. Noe du har kjempet for lenge faller endelig på plass. Du får plutselig oppmerksomhet fra noen som har fulgt deg i lengre tid uten at du har vært klar over det. Nå får du et tilbud som inspirerer og motiverer deg. Innen sommeren er omme bør du begynne å utfolde talentene dine på nye områder. Marker deg på studiet eller jobben der du er 26. juni-20. juli, og utforsk nye retninger og muligheter etter 21. juli.

Sosialt

Behovet for å utfolde deg kreativt vil være økende gjennom hele sommeren. Du kan med fordel slippe deg løs og unne deg litt moro. Enten det er sammen med venner eller familie vil det gi deg nye impulser, spesielt i perioden 26. juni-20. juli. Du blir inspirert til å starte med en ny hobby eller børste støvet av en gammel. Den siste tiden har du klamret deg fast i noe du egentlig føler deg ferdig med. Nå er det på tide å gi slipp og gå videre! Det kan gjelde gamle vennskap eller andre nære forhold.

Gunstige dager:

Juni: 3., 4. og 22.

Juli: 13., 29. og 30.

August: 6., 7. og 8.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning