Rubis topp 5

Ukas topp 5 pumps

Her er mine favorittpumps til partysesongen!

TOPP FEM: Denne uken har Det Nyes moteansvarlig valgt ut sine favorittpumps.
TOPP FEM: Denne uken har Det Nyes moteansvarlig valgt ut sine favorittpumps. Foto: Foto: Trond W. Andersen, produsenten
Publisert Oppdatert

Moteansvarlig i Det Nye

Rubi Sørvik er mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye (for tiden i foreldrepermisjon), og fashionista på sin hals.

Hun er utdannet makeupartist, har tatt estetiske studier både i Oslo og i London. I tillegg har hun jobbet i flere år som stylist.

Det beste hun vet er følelsen av å ha gjort et skikkelig kupp.

Partysesongen med julebord og nyttårsfester er rett rundt hjørnet, og da er det alltid hyggelig å tilføre et par nyinnkjøpte accessoirer eller plagg i garderoben.

Ingenting slår et par rålekre pumps til fest.

Festfiksere

Denne uken vil jeg vise dere mine absolutt favorittpumps - skoene som redder enhver festlig anledning!

Jeg er av de som går med pumps til alt. Jeans og dressbukser, kjoler og skjørt. Og også til alle mulige anledninger. Et par lekre pumps er alt som skal til for at et ellers kjedelig hverdagsantrekk skal bli råfint, eller for å sette prikken over i'en på et partyantrekk! Det skal ikke mer til.

Best av alt: Finn et par som passer både din stil og lommebok.

Stylingtips

Hvis du skal gå til innkjøp av et par pumps nå, ville jeg valgt et par med spiss tupp. De runde tuppene, og sålene med platå, er nemlig på vei ut av motebildet, men her er det selvfølgelig rom for å velge etter egen smak.

Mine absolutte favoritter er gjerne i lakk eller en knallfarge, og hælen bør være enten syltynn eller skikkelig chunky.

Husk at de svarte pumpsene i lakk er et must i enhver jentes garderobe og passer til ethvert antrekk!

Det er også lurt å ha pumps i flere høyder. Selv om skyhøye hæler definitivt er det lekreste, blir hele uttrykket ødelagt dersom de er umulige å gå på. Kitten heels er et råfint alternativ!

Foto: Foto: Trond W. Andersen og produsenten

1. Knallfarget fra by Malene Birger (1799 kr)

Dette er mine absolutte favoritter blant pumpsene. Knallfargen er i en herlig cerisetone, og formen er klassisk bortsett fra den forlengede hælkappen bak som ender i en spiss. Helt nydelig! Med dette paret kan resten av antrekket være nedtonet.

Denne pumpsen er ikke i butikk riktig ennå, men følg med, for jeg tipper den blir utsolgt på et blunk!

2. Klassisk fra Aldo (700 kr)

Med spiss tupp, skyhøye hæler og svart lakk er dette ukens klassiker. Denne går til alt og alle, og er perfekt for partysesongen som nærmer seg.

3. Kittenheel fra Zara (399 kr)

Kittenheel er en litt lavere hæl med tyngdepunktet rett under hælen, noe som gjør den til et mer behagelig alternativ enn sin skyhøye konkurrent. Kittenheel er feminint og lekkert og svært synlig i dagens motebilde. Også her ville jeg valgt et par i lakk for å holde på den sexy looken.

4. Chunky hæl fra Nelly Trend (399 kr)

Hvis du ikke er typen som går for syltynne stiletthæler, syns jeg det er et ypperlig alternativ å gå til den andre enden av skalaen og velge et par med veldig chunky hæl. Denne fra Nelly er i en kjempefin flaskegrønn farge, og selvom hælen er kraftig får den et feminint preg ved at tuppen er spiss og pumpsen ikke har platå.

5. Metallisk tupp fra Mango (799 kr)

Jeg er helt oppslukt av et par pumps fra Givenchy med metallisk tupp. Disse minner mistenkelig om den ganske så mye dyrere kusinen, men passer bedre for oss som ikke har råd til å legge ut flere tusen kroner for et par pumps. Et perfekt tilskudd i skosamlingen.

Les også:

Høstens fineste kåper

Sesongens lekreste støvletter

Disse klokkene er mest trendy nå

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning