Mote: Det Nye

Ukas topp 5 motekupp

Her er mine 5 favorittkupp denne uka.

Publisert Oppdatert

Moteansvarlig i Det Nye

Rubi Sørvik er mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye (for tiden i foreldrepermisjon), og fashionista på sin hals.

Hun er utdannet makeupartist, har tatt estetiske studier både i Oslo og i London. I tillegg har hun jobbet i flere år som stylist.

Det beste hun vet er følelsen av å ha gjort et skikkelig kupp.

Hver uke er jeg innom alle butikker og pressebyråer for å finne de beste kuppene til moteserier, guider og trendsider til magasinet og på nett. Også privat er jeg alltid på jakt etter de gode kjøpene og deler de mer enn gjerne med dere.

Denne ukens kupp er blant annet en klassisk og tidløs kamelfarget kåpe, som fint lar seg kombinere med en knallfarget clutch. Perfekt i høst. Se også flere kupp!

Best av alt: Ingenting koster over 700 kr.

Stylingtips

Sørg for å ha en god basegarderobe og velg trend-items fra rimeligere kjeder, så holdes garderoben oppdatert og lommeboken nogenlunde ved like.

Les forrige ukes motekupp her.

RUBIS TOPP 5: Her er mine beste shoppingkupp denne uka.
RUBIS TOPP 5: Her er mine beste shoppingkupp denne uka. Foto: Foto: Trond W. Andersen og produsentene

1. Gul clutch fra Mango

Knallfarget tilbehør spriter opp nøytrale antrekk, og ofte holder det med ett knallfarget element. Denne høsten er gult en stor favoritt som vil fortsette også neste sommer.

Denne clutchen er dermed en investering nå og for kommende sesonger og koster kun 599 kr.

2. Slangeskinnsmønstret kjole fra H&M

Slangeskinnsimitasjon er sesongens store vinner. Chloé var blant de som viste slangeskinn på catwalken for høsten, og trenden har nådd high-street butikkene.

Jeg er stor fan av mønstret og har funnet flere eksempler på gode slangeskinnskupp, men denne kjolen fra H&M blir ukas favoritt, til kun kr 149!

3. Ørepynt fra Gina Tricot

Synlig ørepynt er ofte det som skal til for å gi et antrekk det lille ekstra. Her er et par fra Gina Tricot med tribalinspirert mønster, som lenge har vært en favoritt og som fortsetter også denne høsten. Kr 99.

4. Pumps med sløyfe fra Aldo

Isabel Marant har hatt stor innflytelse på motebildet, blant annet innen pumps-trender.

Disse pumpsene fra Aldo har i likhet med Marant en nydelig sløyfe i front og spiss tupp. Helt etter min smak! Disse må rett og slett bli mine! kr 699.

5. Kamelfarget kåpe fra Gina Tricot

Mer klassisk får man ikke! Alle bør ha en kamelfarget kåpe hengede i skapet da den kan brukes til enhver anledning. Heldigvis trenger den ikke å koste skjorta, denne koster kun 699, noe som definitivt er et kupp på kåpefronten.

Les også:

Disse jeansene lover deg perfekt rumpe

25 trendy motekupp

Høstens fineste trender

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning