Mote: Det Nye

Ukas topp 5 motekupp

Her får du 5 av mine favorittkupp denne uka.

RUBIS TOPP 5: Denne skinnveska fra H&M står på ønskelista.
RUBIS TOPP 5: Denne skinnveska fra H&M står på ønskelista. Foto: Foto: H&M
Publisert Oppdatert

Moteansvarlig i Det Nye

Rubi Sørvik er mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye (for tiden i foreldrepermisjon), og fashionista på sin hals.

Hun er utdannet makeupartist, har tatt estetiske studier både i Oslo og i London. I tillegg har hun jobbet i flere år som stylist.

Det beste hun vet er følelsen av å ha gjort et skikkelig kupp.

Som moteansvarlig i Det Nye og med styling som det som ligger mitt hjerte nærmest, består arbeidsdagen min for en stor del av å gå rundt på pressebyråer, agenturer og klesbutikker og hente inn klær til moteseriene i bladet, og til moteguider, inspirasjonssider og annet motestoff.

Det er jo et enormt utvalg av høstens fantastiske klær, sko og vesker der ute. Og det var ikke lett å velge, - men her har jeg plukket ut fem av mine absolutt favoritter.

Og kanskje det beste av alt: Ingenting koster over 700 kr.

RUBIS TOPP 5: Her er mine beste shoppingkupp denne uka.
RUBIS TOPP 5: Her er mine beste shoppingkupp denne uka. Foto: Foto: Trond W. Andersen, produsentene

1. Skinnveske fra H&M

Denne skinnveska fra H&M er et realt kupp. Den koster bare 599 kr, og er perfekt til å piffe opp et nøytralt antrekk. Det er et under om den ikke allerede er revet ut av hyllene, så løp og kjøp!

2. Kjole fra Zara

Balmain-inspirert kjole fra Zara kan også fås på nettbutikken. Prisen er langt hyggeligere enn Balmain-priser, kr 599. (Det metalliske stripete skjørtet fra Balmain koster til sammenlikning litt over kr 50 000 hos Luisaviaroma.com). Denne funker til både hverdags og fest.

3. Jakke fra Cubus

Tofargede plagg er virkelig i vinden om dagen. Jeg har sett meg ut dette briljante budsjettkuppet hos Cubus. 599 små kroner må du ut med for denne finfine jakka. Her kan du få flere fine budsjettkupp til under 600 kr.

4. Baseballjakke fra Gina Tricot

Baseballjakker kom stormende inn i motebildet med vårvisningen til Isabel Marant Etoïle (underlinjen til Marant). Jeg liker dem fortsatt like godt, og denne svarte og hvite varianten fra Gina Tricot kan mer enn gjerne bo i mitt kleskap! Kr 199.

5. Sølvsko fra Zara

Som stor tilhenger av høye hæler, og ikke minst den freshe metalliske trenden som er over oss nå i høst, er disse stilettene fra Zara perfekte. Prisen er heller ikke verst; kr 679.

Share

Les også:

Stjel stilen til Sienna Miller

Store statementsmykker løfter antrekket

Slik bruker du herreplagg

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning