Mote: Det Nye

Ukas topp 5 motekupp

Her får du 5 av mine favorittkupp denne uka.

RUBIS TOPP 5: Det Nyes moteansvarlig, Rubi Sørvik, gir deg sine beste shoppingkupp denne uka.
RUBIS TOPP 5: Det Nyes moteansvarlig, Rubi Sørvik, gir deg sine beste shoppingkupp denne uka. Foto: Foto: Trond W. Andersen og produsenten
Publisert Oppdatert

Moteansvarlig i Det Nye

Rubi Sørvik er mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye (for tiden i foreldrepermisjon), og fashionista på sin hals.

Hun er utdannet makeupartist, har tatt estetiske studier både i Oslo og i London. I tillegg har hun jobbet i flere år som stylist.

Det beste hun vet er følelsen av å ha gjort et skikkelig kupp.

Som moteansvarlig i Det Nye og med styling som det som ligger mitt hjerte nærmest, består arbeidsdagen min for en stor del av å gå rundt på pressebyråer, agenturer og klesbutikker og hente inn klær til moteseriene i bladet, og til moteguider, inspirasjonssider og annet motestoff.

Det finnes selvsagt fantastisk mange fristelser der ute, men noen er bedre og billigere enn andre. Her har jeg plukket ut fem av mine absolutte favoritter.

Denne uka koster ingen av kuppene over 400 kr!

Her kan du lese om forrige ukes motekupp!

1. Slangeprint jakke

Pakk vekk leoparden! Slangeskinnimitasjon er sesongens nye print fra dyreriket. Denne jakka er fra Vero Moda og koster kr 399.

2. Nude pumps

Nude pumps er noe alle bør ha i skoskapet! Fargen gjør at de passer til alt og gjør at bena ser lengre ut. Disse pumpsene fra Din Sko koster bare kr 299. Løp og kjøp!

3. Clutch

En veske har man alltid med seg. Denne glitrende clutchen fra Zara er en trofast venn på fest og den rommer det som er nødvendig på en lørdagskveld. Liten og lekker til prisen kr 259.

Her kan du få flere fine budsjettkupp til under 600 kr.

4. Rød Bluse

Fargen over alle farger denne høsten er rødt. Enten om man velger ett plagg eller et helrødt antrekk kommer du til å få oppmerksomhet. Vær sexy og synlig i denne blusen fra KappAhl til bare kr 199.

5. Skinnbukser

De nye jeansene! Skinnbuksene er blitt en klassiker og det er aldri for sent å henge seg på trenden! Denne buksa er fra J&C og koster kr 349.

Share

Les også:

Stjel stilen til Sienna Miller

Store statementsmykker løfter antrekket

Slik bruker du herreplagg

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning