Mote: Det Nye

Ukas topp 5 motekupp

Her får du 5 av mine favorittkupp denne uka.

FRA VENSTRE: Sko fra Nelly (kr 649), skjørt fra Mango (kr 349).
FRA VENSTRE: Sko fra Nelly (kr 649), skjørt fra Mango (kr 349). Foto: Foto: Produsent, Nelly
Publisert Oppdatert

Moteansvarlig i Det Nye

Rubi Sørvik er mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye (for tiden i foreldrepermisjon), og fashionista på sin hals.

Hun er utdannet makeupartist, har tatt estetiske studier både i Oslo og i London. I tillegg har hun jobbet i flere år som stylist.

Det beste hun vet er følelsen av å ha gjort et skikkelig kupp.

Som moteansvarlig i Det Nye og med styling som det som ligger mitt hjerte nærmest, består arbeidsdagen min for en stor del av å gå rundt på pressebyråer, agenturer og klesbutikker og hente inn klær til moteserier, guider, inspirasjonssider og annet motestoff til magasinet og til nett.

Det er jo et enormt utvalg av høstens fantastiske klær, sko og vesker der ute. Og det var ikke lett å velge -men her har jeg plukket ut fem av mine absolutt favoritter denne uka.

Og kanskje det beste av alt: Ingenting koster over 650 kr.

La deg også inspirere av Rubis motekupp fra forrige uke.

1. Statementsmykke

Ofte opplever jeg at statementsmykker redder antrekket. Et synlig kjede er alt som skal til for å piffe opp et ellers kjedelig antrekk og man kommer unna med det meste.

Du kan for eksempel bruke det til en grå genser og jeans og vips så er hverdagsantrekket mer interessant! Dette kjedet er fra Asos og koster bare 150 kr. Se flere fantastiske statementsmykker her.

2. Miniskjørtet

Vi tviholder på miniskjørtet. Velg et som er a-formet og gjerne tofarget.

Enten du velger en i nøytrale farger eller noe mer knallfarget er miniskjørtet uansett noe vi ikke kan få nok av. Denne herligheten er fra Mango, og koster kun 349 kr.

3. Knallfarget kjole

Jeg elsker det enkle snittet og den skulpturelle silhuetten til denne kjolen, og minnes 60-tallets minikjoler.

Knallfarger er synligere i motebildet denne høsten enn tidligere, så det er bare å hoppe i det. Denne kjolen er fra H&M og koster kun kr 499.

Liker du også å gjøre gode kupp? Da bør du sjekke ut denne saken om 8 motekupp under 600 kr.

4. Ankelboots

Høsten har kommet og da er tiden inne for å investere i et par nye boots!

Nelly Shoes har kommet med en helt ny kolleksjon White Label, hvor blant annet disse ankelbootsene er en del av sortimentet. Jeg elsker den metalliske detaljen foran på skoen! Og jeg betaler gjerne 649 kr for et par boots! Det er virkelig et kupp.

5. Slangeskinnsvesken

Et must i høstgarderoben denne sesongen er en slangskinnsimitert veske!

Imitert slangeskinn er høstens store trend. Om du velger å kjøpe en slangeskinnsimitert veske eller et par sko, er begge deler like riktig. Jeg har lagt min elsk på denne nydelige vesken fra Zara, kr 559.

Les også:

Stjel stilen til Sienna Miller

Slik bruker du herreplagg

UKAS KUPP: 1. Statementsmykke fra Asos (kr 150), 2. Skjørt fra Mango (kr 349), 3. Kjole fra H&M (kr 499), 4. Ankelboots fra Nelly (kr 649), 5. Veske fra Zara (kr 559).
UKAS KUPP: 1. Statementsmykke fra Asos (kr 150), 2. Skjørt fra Mango (kr 349), 3. Kjole fra H&M (kr 499), 4. Ankelboots fra Nelly (kr 649), 5. Veske fra Zara (kr 559). Foto: Foto: Produsentene, Nelly

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning