Test av nettbutikker

Test av nettbutikken Bubbleroom.no

En rotete og lite inspirerende side med en minimum ordreverdi på kr 100.

TEST AV NETTBUTIKKER: Vi har testet Bubbleroom sin nettbutikk.
TEST AV NETTBUTIKKER: Vi har testet Bubbleroom sin nettbutikk. Foto: FOTO: Printscreen Bubbleroom.no
Publisert Oppdatert

Om nettbutikken:

Bubbleroom slik vi kjenner det i dag ble lansert i slutten av 2008 og inneholdt en nettbutikk, bloggside, bloggportal og en vintageavdeling.

Nettsiden har også sitt eget livsstilmagasin, "Bubbleroom Magazine".

Tilbyr alt fra eksklusive merker som Alexander McQueen, YSL og Givenchy til rimeligere merker som VILA, Selected Femme og Mexx.

Har kontorer i både Stockholm og Borås. I Borås finnes også lageret der alle varer sendes fra.

Førsteinntrykk:

Førsteinntrykket er at det ser litt rotete og billig ut.

Stort utvalg av rimelige klær iblandet noe merkeklær. Jeg stusser imidlertid over at ingen av de store luksusmerkene de har i merkeoversikten sin er representert med faktiske produkter. Søker vi på Alexander McQueen, Gucci, Armani, Jimmy Choo eller Alexander Wang for eksempel, kommer det opp 0 produkter. Veldig rart - og får meg til å lure på hvorfor merkene i det hele tatt står listet opp.

Plaggene vises både på modell og i en egen catwalk-video slik at man tydelig kan se hvordan plagget sitter på kroppen. Det er et stort pluss.

Siden har vaskeanvisning. Det er bra. Den får også pluss for at det står hva plaggene inneholder (for eksempel 100% bomull).

Fint med en egen størrelsesguide på siden.

Enkel i bruk?

Siden er relativ enkel å bruke. Registrering gjøres raskt og enkelt med e-post og passord.

Betalingsordninger

Du kan betale med kort (VISA, Mastercard, Visa Electron og Maestro).

Du kan som kunde hos oss på Bubbleroom betale innkjøpene dine med Bubbleroom-Faktura. Ved betaling via faktura betales hele beløpet inklusive faktureringsavgift på kr 29 etter leveranse.

Fakturaen leveres i et separat brev. Du kan også velge å dele opp dine betalinger gjennom å bytte til Bubbleroom-konto.

Nettsiden har en minimum ordreverdi på kr 100.

I EN PLASTPOSE: Pakken ble levert i en plastpose. Til venstre henger blondekjolen jeg bestilte. Kjolen så billigere ut enn forventet.
I EN PLASTPOSE: Pakken ble levert i en plastpose. Til venstre henger blondekjolen jeg bestilte. Kjolen så billigere ut enn forventet. Foto: FOTO: Birte Bødtker

Returordning

Du har full returrett i 14 dager fra du mottar bestillingen din.

For å returnere varen må den pakkes inn i samme plastpose som den kom i, eller bruk egen emballasje/kasse. En returseddel skal klippes ut, fylles ut og legges ved returen.

Pakken skal deretter leveres på nærmeste MyPack postkontor. Bubbleroom bruker nemlig MyPack leveringstjeneste for å levere pakkene. Du kan derfor bare levere returen din på et MyPack postkontor, ikke hos Posten eller andre leverandører av pakker.

Det koster kr 39 å returnere varen.

Pengene for betalt vare var på konto etter noen dager.

Hurtighet

Bubbleroom informerer om at varen skal sendes fra deres lager innen en til tre arbeidsdager.

De informerer videre om at transportfirmaenes leveringstider kan variere beroende på hvilket område pakken skal leveres til. Sendes som A-post for en avgift på kr 39.

Varene kom veldig sent. Fra bestilling til jeg hadde varen i hånden gikk det over to uker. Det var derimot tre helligdager innimellom.

Service

Nettsiden tilbyr mail og kundetelefon som er åpen fra klokken 12.00 til 17.00.

God service i kontakt med en kundebehandler.

Bubbleroom har en liste over alle merkene de tilbyr, men ved flere klikk på ulike merker får jeg opp beskjeden: "Ikke flere produkter, tilbake til toppen". Det trekker ned.

Prisnivå

Bubblerooms egne varer ligger rimelig i pris, mens andre merker som Rules by Mary og Rock n'Blue tilbys til vanlige butikkpriser såvidt vi kan se.

De tilbyr frakt som A-post for en avgift på kr 39, og returavgiften er også på kr 39. Helt ok, men ikke best i klassen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning