Fotballfrue

Slik får du coverlooken

Månedens coverjente Caroline Berg Eriksen er kledd i høstens fineste trendkupp. - Denne enkle stilen kler alle, sier stylisten.

JUMPSUIT: - Alle leter jo etter den perfekte jumpsuiten, og denne er faktisk helt perfekt. Den er sydd i to ulike svarte stoffer, slik at den får et spill mellom det skinnende og det matte stoffet. Jeg liker at den er baggy, og at man ser litt av blonde-bh-en under. Vi trenger litt flørt om vinteren, så jeg synes man skal våge å vise litt hud. Jeg synes denne stylingen fikk frem en voksen, men leken Caroline, hun ble veldig komfotabel i dette antrekket og det synes jeg vi ser på bildene, sier stylist Cecilie Mevatne. Caroline har på seg: Jumpsuit fra ba & sh for La Redoute (kr 1499). Bh fra Ganni (kr 499), og smykke fra H&M, kr 49.
JUMPSUIT: - Alle leter jo etter den perfekte jumpsuiten, og denne er faktisk helt perfekt. Den er sydd i to ulike svarte stoffer, slik at den får et spill mellom det skinnende og det matte stoffet. Jeg liker at den er baggy, og at man ser litt av blonde-bh-en under. Vi trenger litt flørt om vinteren, så jeg synes man skal våge å vise litt hud. Jeg synes denne stylingen fikk frem en voksen, men leken Caroline, hun ble veldig komfotabel i dette antrekket og det synes jeg vi ser på bildene, sier stylist Cecilie Mevatne. Caroline har på seg: Jumpsuit fra ba & sh for La Redoute (kr 1499). Bh fra Ganni (kr 499), og smykke fra H&M, kr 49. Foto: FOTO: Truls Qvale
Publisert Oppdatert
Det Nyes store motenummer er i butikk nå.
Det Nyes store motenummer er i butikk nå. Foto: FOTO: Faksimile Det Nye

Caroline Berg Eriksen er Det Nyes coverjente på høstens store moteutgave, og forsiden har fått mye oppmerksomhet for stylingen, der Caroline viser at det enkle iblant er det beste.

- Jeg ville vi skulle se Caroline på en annen måte enn vi normalt ser henne på bloggen hennes. Jeg hadde en visjon om en clean, fresh og elegant stil, som samtidig passet personligheten hennes, sier stylist Cecilie Mevatne, som hadde ansvaret for Carolines antrekk.

Litt ny Caroline

- Stylingen på denne forsiden skulle også kommunisere høstens trender, og samtidig oppleves som noe nytt fra Caroline. Jeg ville gå for en nøytral palett og styre unna de typiske feminine fargene, fordi jeg synes "rosablogger" er et kjedelig begrep, og Caroline er mye kulere enn det ordet gir assosiasjoner til, sier Cecilie Mevatne.

Cecilie er fast stylist for Det Nye, og har kledd Caroline i genser fra H&M, bukse fra Lindex og sko fra Nelly.com. Til sammen koster antrekket 1297 kroner.

- Kjedebutikkene har veldig mange fine plagg i gode kvaliteter. Cluet er å være kresen, det er ikke alle billige plagg som er verdt å bruke penger på, men hvis du ser etter gode stoffkvaliteter kan du få mye for pengene hos kjeder som H&M, Zara og Lindex.

FÅR OPPMERKSOMHET: Bloggleserne hyller Carolines enkle antrekk i siste Det Nye. Genser fra H&M, kr 499. Bukse fra Lindex, kr 499. Sko fra Nelly, kr 299.
FÅR OPPMERKSOMHET: Bloggleserne hyller Carolines enkle antrekk i siste Det Nye. Genser fra H&M, kr 499. Bukse fra Lindex, kr 499. Sko fra Nelly, kr 299. Foto: Truls Qvale

Enkle nøkkelplagg

STYLISTEN: Cecilie Mevatne jobbet tidligere som Fashion stylist i Harper's Bazaar, nå er hun stylist i Det Nye. Hun står bak stylingen til Caroline berg Eriksen i siste utgave.
STYLISTEN: Cecilie Mevatne jobbet tidligere som Fashion stylist i Harper's Bazaar, nå er hun stylist i Det Nye. Hun står bak stylingen til Caroline berg Eriksen i siste utgave. Foto: FOTO: Egil Nordlien

Coverstylingen består av to enkle plagg og et par klassiske sandaler fra Nelly. Cecilie brukte tid på å finne de helt perfekte plaggene til coveret.

- Den grå genseren fra H&M valgte jeg fordi den har en stoffkvalitet og finish som gjør at den ser dyrere ut enn den egentlig er. Den er billig, men ser eksklusiv ut. Genseren har et kvalitetsstoff med skinnende tekstur, og derfor blir den helt perfekt til en styling som dette. Jeg elsker også snittet, genseren er ganske kort og blir derfor mye finere og mer elegant enn en vanlig collegegenser. En avslappet genser som ser dyr ut, det blir vel ikke bedre enn det? spør Cecilie.

Buksen fra Lindex er en av høstens store motehits, og ifølge Cecilie et perfekt plagg i mellomsesongen.

- Jeg elsker slike croppede bukser. De er veldig trendy nå, og når høsten banker på døren er det fint å ha en lett bukse som dette. Den eggehvite fargen er utrolig delikat, og perfekt denne sesongen. Buksen er litt maskulin i snittet, noe som balanserer den "snille" fargen. Buksen er også kjempefin til skjorte og ullgenser, og fungerer fint til både hverdag og fest. Jeg synes de er ekstra fine til hæye hæler.

Stroppesandaler bør stå på alle jenters ønskeliste, mener Cecilie.

- Disse er fra Nelly, og denne modellen er supertrendy. De er virkelig en nøkkel i skogarderoben, de passer til absolutt alt. Kjeder som H&M, Zara, Aldo og Bianco pleier også å ha slike i kolleksjonene sine.

Øye for detaljer

HØSTSTYLING: Caroline i skjorte fra by Malene Birger, kr 1399. Genser fra Never Denim / Bik Bok, kr 999. Øreringer fra Line & Jo, kr 4200.
HØSTSTYLING: Caroline i skjorte fra by Malene Birger, kr 1399. Genser fra Never Denim / Bik Bok, kr 999. Øreringer fra Line & Jo, kr 4200.

- En så enkel stil som dette, hvordan får man det egentlig til å se så bra ut?

- Du må velge plagg med fine snitt, fine stoffer som ser dyre ut og har en fin finish, og det er viktig at du finner plagg som passer perfekt i størrelsen. Hvis du handler på nett bør du være kjent med størrelsene til butikken, ettersom det varierer så mye mellom butikkene. Og med et par hæye hæler i vesken kan du dra rett på fest i dette antrekket, det gir antrekket det lille ekstra.

Les også:

Denne trenden har vi ventet lenge på

Ekspertenes ultimate skjønnhetstips

Gine Margrethe viser deg hvordan du styler klesfavorittene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning