Nordens mest kjente bloggere spår høsttrendene

Klærne bloggerne må ha i høst

Ulrikke Lund, Maria Skappel og Pernille Teisbæk er tre av de åtte motebloggerne som spaner på høsttrendene for oss.

BLOGGERNE VISER VEI: Åtte av Nordens mest populære bloggere hjelper oss å bane vei i trendjungelen for høsten.
BLOGGERNE VISER VEI: Åtte av Nordens mest populære bloggere hjelper oss å bane vei i trendjungelen for høsten. Foto: FOTO: lookdepernille.com, ingridholm.no,ulrikklund.com
Publisert Oppdatert

Det er alltid litt trist når sommeren er på hell, men en fantastisk pick-me-up er at høstens trender er på vei inn og plutselig har vi en helt ny garderobe å boltre oss i!

ET HAV AV TRENDER

Valgene er ikke få denne sesongen da trendene fra de største designerne på runwayen går i alt fra militært og grunge, til den aristokratiske ladylike looken og romantisk bohem-chiffon.

Vi ser mye skinn, grafiske silhuetter og monokrome dresser. Og for å toppe det hele er barokkens tendenser godt representert med brokade, gull og burgundertoner- fullt partyantrekk med andre ord.

BLOGGERNE VISER VEI

Med så mye å velge mellom er det greit å ha dyktige motebloggere som for lengst har brynet seg på de fleste kolleksjonene og lagt sin elsk på de trendene de tror vil bli størst til høsten 2012.

Vi har intervjuet intet mindre enn åtte av de største motebloggerne i Norden som ivrig har delt sine trend-analyser og favorittplagg med oss: Ulrikke Lund (ulrikkelund.com), Pernille Teisbæk (lookdepernille.com), Ingrid Holm (ingridholm.no), Maria Skappel Holzweiler (mariaskappel.no), Cathrine Heienberg (cathinthecity.com), Line Kirkhus (lilisfashion.com), Kristin Gjelsvik (styleconnection.blogg.no) og Marianne Theodorsen (styledevil.com).

- Så nå er det bare å la høsten komme!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning