Følger trendene

Nå har også Kate hevet seg på trenden

Hertuginnen av Cambridge har gått til innkjøp av sesongens hotteste bukser.

TRENDY: Hertuginnen av Cambridge holder seg oppdatert på trendene.
TRENDY: Hertuginnen av Cambridge holder seg oppdatert på trendene. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Hertuginne Kate har raskt blitt den nye moteyndlingen i Storbritannia, og plaggene hun blir sett i blir raskt utsolgt både i butikk og på nett.

Hertuginnen er kjent for å like trendy plagg og gjerne fra kjedebutikker.

Blant favorittmerkene finner vi britiske Reiss, Issa (som hun brukte på forlovelsesbildene) og high-street merker som Zara, Banana Republic og Warehouse.

Populær blant stjernene

KATES NYE BUKSER: J Brand 811 mid rise skinny.
KATES NYE BUKSER: J Brand 811 mid rise skinny. Foto: Foto: produsenten

Selv om enkelte moteeksperter mener at Kate Middleton har en altfor damete stil for sin alder, så har hun denne uken vist at hun også kan kaste seg over de hotteste trendene.

Kate ble nemlig observert da hun gikk inn på den trendy jeansbutikken Triology i King's Road i London, og ifølge britiske Telegraph kom hun ut med de hotteste buksene denne sesongen: Nemlig J Brand 811 mid rise skinny i en knallrød farge.

Fargerike bukser er den store buksetrenden denne sesongen, og er blitt populære blant stjerner som Rihanna, Blake Lively, Kardashian-søstrene og Sarah Jessica Parker.

Mon tro om det er av disse stjernene hertuginnen har snappet opp buksetrenden.

Buksene fra J Brand er blitt svært populære blant stjernene. Sesongens kolleksjon kalt «Pop Color» kommer i mange forskjellige sterke farger, men det er spesielt den røde har slått an blant kjendisene.

Buksen har en prislapp på 205 britiske pund, som er rundt 1800 norske kroner.

Slik bruker du trenden

POPULÆR: Sarah Jessica Parker, Hillary Duff, Cheryl Cole og Fearne Cotton har alle investert i et par røde jeans fra J. Brand.
POPULÆR: Sarah Jessica Parker, Hillary Duff, Cheryl Cole og Fearne Cotton har alle investert i et par røde jeans fra J. Brand. Foto: Foto: Stella

Du trenger ikke velge J Brand for å ga i knallfargede bukser i sommer.

Kjedebutikkene et godt utvalg fargede bukser nå, sjekk ut butikker som Zara, H&M, Gina Tricot og Cubus.

Du kan enten velge klassiske skinny jeans, men også dressbukser, chinos og løsere bukser kommer i de glade fargene denne våren.

Men vær oppmerksom på hvordan du setter sammen antrekket. For å være sikret en vellykket look, bør du bruke de fargede buksene med mer nøytrale farger, som svart, grått og hvitt.

For å være mer vågal kan du gå for en skikkelig kontrast ved å bruke andre plagg og tilbehør i andre knallfarger.

Den mest trendy varianten er å kombinere buksene med samme farger bare i andre nyanser. For eksempel rosa med mørkere rosa og rødt.

Les også:

Stjernenes motefavoritt

Kjolen alle vil ha nå

Velg riktige bukser til din kropp

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning