Hold ørene varme

Nå er disse tilbake

Har du savnet dem?

HUSKER DU DISSE: Skuespiller Zooey Deschanel holder ørene varme uten å ødelegge sveisen med et par ørevarmere.
HUSKER DU DISSE: Skuespiller Zooey Deschanel holder ørene varme uten å ødelegge sveisen med et par ørevarmere. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

De fleste kvinner har et forhold til ørevarmere fra barndommen.

De ble ofte brukt som et kompromiss i perioder når lue ikke var «kult nok», og var prikken over i'en i mange vinterantrekk.

I voksen alder er det ikke så mange som vurderer å bruke ørevarmere, men nå ser det imidlertid ut til at de kan gjøre et lite comeback i hattehyllen.

Del

Ny kjendistrend

Kjendisene spiller en viktig rolle når det gjelder å skape nye trender, og noen regnes som større trendsettere enn andre.

Men når stjerner som Sarah Jessica Parker og Kate Bosworth blir sett i noe spesielt, skal det lite til før plagget blir utsolgt i butikkene.

Kate Bosworth har denne uken vært på den årlige Sundance-festivalen i Utah, og da gjelder det å kle på seg. Hun ankom festivalen med et par rutete ørevarmere på hodet, som ga en avslappet og kul vri på det hverdagslige antrekket.

Et pussig sammentreff er at skuespiller Zooey Deschanel også ankom festivalen med ørevarmere. Deschanel hadde valgt seg et par hvite ørevarmere som matchet de hvite solbrillene sine.

Holder håret på plass

ØREVARMERE: En favoritt blant Sarah Jessica Parker, Kate Bosworth og Jessica Simpson.
ØREVARMERE: En favoritt blant Sarah Jessica Parker, Kate Bosworth og Jessica Simpson. Foto: Foto: Stella

Også Jessica Simpson har gått for ørevarmere i vinter, og valgte seg et par i fluffy materiale som passet til kåpen.

Sarah Jessica Parker har flere ganger blitt sett med ørevarmere for å holde varmen i New York-vinteren. Hun har også gått for en fluffy variant, men i sort.

Og det er egentlig enkelt å skjønne hvorfor ørevarmerne er tilbake. Selv om de ikke holder varmen på samme måte som en lue, slipper du frosne ører i tillegg til at hårfrisyren holder seg intakt.

Luehår kan være upraktisk i mange tilfeller, spesielt om du skal noe spesielt eller har brukt ekstra tid på å ordne håret. La et par trendy ørevarmere holde ørene dine varme.

Les også:

Slik unngår du luehår

FRA VENSTRE: Leopardmønster fra Flirt/Asos.com (kr 62), lilla fra Forever 21 (kr 30), pudderfargede fra Juicy Couture (kr 520), grå fra Forever21 (kr 40) og hvite fra Karl Donoghue/Netaporter.com (kr 845)
FRA VENSTRE: Leopardmønster fra Flirt/Asos.com (kr 62), lilla fra Forever 21 (kr 30), pudderfargede fra Juicy Couture (kr 520), grå fra Forever21 (kr 40) og hvite fra Karl Donoghue/Netaporter.com (kr 845)

Sesongens kuleste luer

Stjel stilen til Kate Bosworth

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning