Høstmote 2011

Moteblogger Camilla Pihls høstfavoritter

Se hvilke farger og plagg motebloggeren ikke klarer seg uten i høst.

BARE Å GLEDE SEG: En av landets mest leste motebloggere, Camilla Pihl, gleder seg til hun kan begynne å ta i bruk høstgarderoben for fullt. - Ankelboots er allerede på plass, forteller hun.
BARE Å GLEDE SEG: En av landets mest leste motebloggere, Camilla Pihl, gleder seg til hun kan begynne å ta i bruk høstgarderoben for fullt. - Ankelboots er allerede på plass, forteller hun. Foto: http://camillapihl.no/
Publisert Oppdatert
ALEXANDER WANG: Camilla Pihl har akkurat blåst budsjettet på denne veska fra Alexander Wang.
ALEXANDER WANG: Camilla Pihl har akkurat blåst budsjettet på denne veska fra Alexander Wang. Foto: Foto: Camilla Pihl

Bloggeren

Camilla Pihl har blogget om mote siden 2004 (den gang het bloggen girlfriend.no) og vant i 2011 Vixen Blog Awards for Årets moteblogger. Er gründer og har sammen med forloveden startet Friendly Entertainment & Soulstorm, i tillegg til å jobbe som modell.

Høstmoten er kommet i butikkene, og de aller ivrigste har allerede gjort innkjøpene for årets motehøst.

En av dem er Camilla Pihl, gründer og medeier av Friendly Entertainment og en av landets mest populære motebloggere.

Jordnært

Høstens farger er jordnære - nesten litt dunkle.

- Det kommer mye mørkeblått, sennepsgult og burgunder denne høsten som jeg tenkte å snike inn i garderoben min, sier Camilla Pihl til Det Nye.

- Jeg kunne også fylt opp armen min med forskjellige armbånd og investert i et par pumps med spiss tå, forteller Camilla som tror hun har blåst hele budsjettet på to ting.

- Jeg har akkurat kjøpt meg en fantastisk veske fra Alexander Wang og noen helt rå stiletter fra Loubotin. Så sånn sett er jeg så og si blakk frem til jul, sier gründeren, som helst shopper på Zara og H&M.

Vesker fra Wang

Pihl innrømmer en liten veskefetish.

- Spesielt veskene til Alexander Wang, Celine og Mulberry denne høsten. Eller så hadde jeg ikke sagt nei takk hele kolleksjonen til Isabel Marant. Acne sin høstkolleksjon også er utrolig fin.

BRUSE-HÅR? Camilla Pihl representerer alle oss med nordisk, brusete hår i Define-reklamene.
BRUSE-HÅR? Camilla Pihl representerer alle oss med nordisk, brusete hår i Define-reklamene. Foto: http://camillapihl.no/

Skinn i essensen

VEST: Camilla i drømmevesten fra Zara.
VEST: Camilla i drømmevesten fra Zara. Foto: Foto: Camilla Pihl

Det er ett plagg som hittil har unngått Pihls stødige blikk i høstjakten.

- Enhver garderobe trenger en kul skinnjakke. Jeg er på jakt etter den perfekte!

- Også satser jeg på å finne den perfekte skinnbuksen. Den vil jeg gjerne bruke sammen med en deilig ullgenser, eller en silkebluse, et fintstrikke skjerf og et par ankelstøvletter, sier Pihl, som du blant annet ser i Define-reklamene.

Dette kan du droppe

Alle har noe de nesten bare grøsser av. Så også Camilla Pihl.

- Jeg liker ikke å ta på meg rollen som "motepoliti" og synes at folk kan få gå med hva de vil, men hudfargede strømpebukser synes jeg man alltid kan droppe, sier Pihl.

For å unngå å havne i trendfella og brenne inne med klær som kan sendes på UFF etter én sesong, kan det lønne seg å investere i de klassiske plaggene, og heller kjøpe noen få statementplagg eller -sko.

Gleder seg til frosten!

Pihl fant sitt nøkkelplagg tidligere i høst.

Nettbutikker

Camilla Pihls favorittnettbutikker:

  • Queenswardrobe.com
  • Etsy.com
  • eBay

- Jeg merker at jeg begynner å bli rimelig klar for høsten, skriver hun i bloggen sin den 15. august.

- I hvert fall nå som jeg har sikret meg denne fantastiske vesten fra Zara. Det er nesten så jeg gleder meg til frosten kommer. Blir så glad når jeg finner bra nøkkelplagg. Denne vesten passer til alt og ekstra fin er den over en skinnjakke. Kommer til å bli flittig brukt.

Les også:

Høstens sexy undertøytrender

Blogger Natalie Helgeruds favoritter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning