Lær deg triksene

Lengre bein med smale bukser

Gjør som kjendisene, kle deg i trange bukser.

Publisert Oppdatert
LITEN SKUESPILLERINNE: Dakota Fanning er blitt nesten voksen og viser seg her i smale jeans, hvit t-skjorte og flip-flops. En kul designerveske hører selvsagt med, sammen med solbriller.
LITEN SKUESPILLERINNE: Dakota Fanning er blitt nesten voksen og viser seg her i smale jeans, hvit t-skjorte og flip-flops. En kul designerveske hører selvsagt med, sammen med solbriller. Foto: Foto: Stella

Trenden med smale bukser fortsetter. Og det er ikke så dumt, for uansett om man er lav eller høy, vil dette plagget kombinert med andre elementer gi deg en illusjon av å rage noen ekstra centimeter over bakken.

Riktig styling

Kombiner gjerne smale bukser med korte jakker i ulike materialer som skinn eller ull, en boyfriend blazer eller store, myke cardigans. Ta på deg et par pumps med høye hæler og du er klar for å erobre verden.

- Jeg ville kanskje ikke brukt en trang og smal overdel til smale, stramme bukser. Men det er klart at det er en smakkssak. Folk må føle seg vel, sier stylist Kjersti Andreassen til klikk.no.

- Høye pumps, korte jakker eller volumøse overdeler vil kunne gi deg en illusjon av å være litt høyere enn det du er.

Unngå gjerne en helt annen farve på overdelen i forhold til farven på jeansene og skoene. Da blir man litt tredelt, sier Andreassen.

Les også:

27 blazere til høsten

Høstens smykker skal være store

KJENDISJENTENE: Gjør som Anna Friel, Ashley Olsen, Emma Watson, Alexa Chung og Sienna Miller. Finn frem de smale jeansene og kombiner dem med sesongens korte jakker, eller med en kul skjorte eller bluse.
KJENDISJENTENE: Gjør som Anna Friel, Ashley Olsen, Emma Watson, Alexa Chung og Sienna Miller. Finn frem de smale jeansene og kombiner dem med sesongens korte jakker, eller med en kul skjorte eller bluse. Foto: Foto: Stella

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning