It-jenta Olivia Munn

- Jeg lånte bestemors gamle, møllspiste vester

Etter noen desperate forsøk på stilbytter har it-jente og skuespiller Olivia Munn endelig funnet sin stil.

I KLESSKAPET TIL OLIVIA MUNN: Selv om skuespiller og it-jente Olivia Munn helst kler seg i det amerikanerne kaller «den kanadiske smokingen», nemlig denim fra topp til tå, har hun likevel flere fantastiske skatter i klesskapet.
I KLESSKAPET TIL OLIVIA MUNN: Selv om skuespiller og it-jente Olivia Munn helst kler seg i det amerikanerne kaller «den kanadiske smokingen», nemlig denim fra topp til tå, har hun likevel flere fantastiske skatter i klesskapet. Foto: FOTO: The Coveteur/Trunk Archive/Bulls
Publisert Oppdatert

Olivia Munn

Født: 2. juli, 1980

Fra: Oklahoma City, USA

Kjent for: Rollen som Sloan i tv-serien The Newsroom. Her i Norge husker kanskje folk flest henne som Joanna fra filmen Magic Mike.

Twitter: @oliviamunn

Den skjønne skuespilleren elsker klassiske snitt, men kler seg oftest i avslappet denim.

- Stilen min endrer seg egentlig i takt med humøret mitt, men for det meste liker jeg ting som er skreddersydd og klassiske, sier Olivia Munn og fortsetter:

- Jeg prøver å leke meg litt med forskjellige stiler innimellom, men føler ofte at det blir feil og jeg blir aldri helt komfortabel med det.

Hjemme hos Olivia finner vi en garderobe med mange uventede skatter. T-skjorter fra Wildfox ligger side om side med en vintage Hermès-veske fra 70-tallet.

Selv om hun gjerne kler seg i det amerikanerne kaller «den kanadiske smokingen», nemlig denim fra topp til tå, har hun også en elegant vintage Halston-badedrakt gjemt blant skattene i skapet.

Kaos

- Jeg organiserer hele tiden skapet mitt så det passer til livsstilen min. Men ofte når jeg skal ut og reise, utsetter jeg pakkingen til siste liten, og det blir forferdelig kaotisk når jeg først setter i gang. Hvis jeg i tillegg har full timeplan når jeg kommer tilbake, rekker jeg ikke å rydde og det blir bare verre og verre. Men for det meste sorterer jeg alt etter farge og stil.

Gjennom High School gikk Olivia mest i herreklær fordi hun ville skjule seg bak vide bukser og T-skjorter.

KUL KOMFORT: Olivia Munn kler seg gjerne i avslappet denim, men er også svak for delikate og eksklusive designerplagg. I leiligheten hennes er asiatiske suvernirer og tegneseriefigurer plassert side om side med de lekreste skattene fra garderoben hennes.
KUL KOMFORT: Olivia Munn kler seg gjerne i avslappet denim, men er også svak for delikate og eksklusive designerplagg. I leiligheten hennes er asiatiske suvernirer og tegneseriefigurer plassert side om side med de lekreste skattene fra garderoben hennes. Foto: FOTO: The Coveteur / Trunk Archive / Bulls

- Lånte bestemors gamle

- Da jeg flyttet fra Japan til Oklahoma som 16-åring, prøvde jeg å kle meg mer preppy og kastet skatelooken, men da så jeg bare ut som en rar jente som desperat prøvde å passe inn, avslører hun.

- De andre på skolen min hadde på seg genservester fra The Gap, så jeg lånte bestemors gamle, møllspiste vester fordi vi ikke hadde råd til nye klær, uten å innse at det ikke ville få meg til å passe bedre inn.

Nå er det mye i garderoben Olivia virkelig ikke vil skilles fra. Chanel-vesker, bestemors smykker og Lanvin-boots, for å nevne noe.

Aller helst vil Olivia gå i sko som er behagelige gjennom en hel kveld, samtidig som de får beina hennes til å se lengre ut.

- Jeg digger de nøytrale Armani Exchange-kilehælene mine, og det har nettopp gått opp for meg at det er et av de skoparene jeg bruker absolutt mest. Hvis de andre skoene mine kunne snakke, ville de sagt «hun elsket oss virkelig de to første dagene, så brukte hun oss i regnet og på gatene i New York, og lånte oss bort til alle vennene sine. Redd oss!»

Tør å satse

I KLESSKAPET: Olivia liker å ha det superorganisert og rydder ofte i skapene sine. Men hun innrømmer at det er en evig kamp å holde det ryddig. Øverst til venstre: Lyse kilehæler fra Armani Exchange, veske fra Coach og stiletter fra Sole Society. Nederst: Kjole fra Jason Wu og sko fra Saint Laurent.
I KLESSKAPET: Olivia liker å ha det superorganisert og rydder ofte i skapene sine. Men hun innrømmer at det er en evig kamp å holde det ryddig. Øverst til venstre: Lyse kilehæler fra Armani Exchange, veske fra Coach og stiletter fra Sole Society. Nederst: Kjole fra Jason Wu og sko fra Saint Laurent. Foto: FOTO: The Coveteur / Trunk Archive / Bulls

Før hun fikk rollen i The Newsroom fikk hun tilbud om andre show, og hun var usikker på om hun skulle takke ja eller vente til hun hadde prøvespilt for rollen som Sloan. Det var mens hun jobbet for The Daily Show, og hun var stresset fordi hun ikke var sikker på hva som var riktig for henne.

Jeg prøvde å kle meg mer preppy, men innså ikke at jeg bare så ut som en rar jente som desperat prøvde å passe inn.

- Vi hadde ikke så mye penger da jeg vokste opp og det var veldig merkelig for meg å skulle si nei til en sikker inntekt, så jeg følte meg veldig forvirret.

Jon Stewart, som hun jobbet med på The Daily Show, stilte henne to spørsmål: «Vil du angre dersom du sier ja til et av disse showene, og ikke venter på The Newsroom?»

Hun sa ja.

«Vil du angre hvis du venter og ser om du får rollen i The Newsroom, men ikke får den?»

Hun sa nei. Så hun holdt ut, ventet og krysset fingrene for at hun ville få en audition. Da hun fikk rollen og fortalte ham det, reagerte han med å svare «Der ser du! Når du satser på deg selv, vinner du stort!»

- Han er virkelig den beste mentoren jeg kunne ha hatt, sier Olivia.

- Det aller beste med jobben min er at jeg faktisk har fått muligheten til å oppfylle barndomsdrømmen min.

Les også:

Gutter, dette er frisyren jentene vil se deg med!

PÅ DEN RØDE LØPER: Skuespiller Olivia Munn elsker klassiske snitt. og tar seg alltid godt ut på den røde løperen ikledd nydelige kjolekreasjoner.
PÅ DEN RØDE LØPER: Skuespiller Olivia Munn elsker klassiske snitt. og tar seg alltid godt ut på den røde løperen ikledd nydelige kjolekreasjoner. Foto: FOTO: Stella Pictures

- Jenter i alle størrelser burde bruke magetopp

Her er hverdagsfavorittene du har råd til

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning