Herremote

Hvordan vil du at kjæresten din skal kle seg?

Avgi din stemme under.

KLESSTIL: Hvordan vil du at gutta skal kle seg?
KLESSTIL: Hvordan vil du at gutta skal kle seg? Foto: FOTO: Tumblr, scoutsixteen.com
Publisert Oppdatert

Vi har lyst til å vite hvordan du vil at gutta skal kle seg. Så skroll deg nedover og finn frem til herremoten du liker best!

Ja, vi vet; det finnes et hav av klesstiler, og dette blir selvfølgelig en veldig grov skisse av alle valgmulighetene som finnes der ute.

Likevel har vi valgt å være litt kategoriske, og funnet frem til seks stiler: Hipster, klassisk preppy, casual, rugged, it-mannen og avslappet.

Lurer du på hvorfor hodene til gutta er kappet bort? Det er for at du skal klare å fokusere på klærne, og ikke de mange og særdeles barske ansiktene. Det kan nemlig ende opp med å spille inn på hvordan du stemmer.

Du trenger ikke like alle antrekkene som skal representere en og samme stil, men heller gå for en følelse eller visse kjennetegn eller detaljer du gjerne snur deg etter på gata.

Stilene

Hipster: Denne mannen følger med på moten, men gjør egne tolkninger av den. Stikkord her er kreativ, ujålete, hverdagslig, og med hint av retropreg i stilen.

Klassisk preppy: Fargene som dominerer her er blått og hvitt, og stilen grenser nesten litt mot det maritime. Stikkordene her er Ralph Lauren møter Harvard.

Casual: Enkle fargekombinasjoner, kvalitet i tøyet og naturfiber som for eksempel bomull. Skiller seg ikke ut i mengden, men er opptatt av hva han har på seg.

Rugged: Her går det mye i jordfarger og materialer som tweed. Nøkkelplagg her er rutete skjorte og duffelcoat. Kan til tider se litt ut som han kommer rett fra skoghytta der han har hogd tømmer hele dagen.

It-mannen: Blogger gjerne, har et stort motehjerte og er opptatt av detaljer. Liker å gi et nokså enkelt antrekk det lille ekstra ved å for eksempel legge til et par fargesterke sko eller et skjerf knytt på en litt utradisjonell måte.

Avslappet: Kombinerer gjerne en hettegenser og jeans, og er opptatt av at antrekket skal være både behagelig og fint.

HIPSTER: Denne mannen følger med på moten, men gjør egne tolkninger av den. Stikkord her er kreativ, ujålete, hverdagslig, og med hint av retropreg i stilen.
HIPSTER: Denne mannen følger med på moten, men gjør egne tolkninger av den. Stikkord her er kreativ, ujålete, hverdagslig, og med hint av retropreg i stilen. Foto: FOTO: Tumblr, scoutsixteen.com
KLASSISK PREPPY: Fargene som dominerer her er blått og hvitt, og stilen grenser nesten litt mot det maritime. Stikkordene her er Ralph Lauren møter Harvard.
KLASSISK PREPPY: Fargene som dominerer her er blått og hvitt, og stilen grenser nesten litt mot det maritime. Stikkordene her er Ralph Lauren møter Harvard. Foto: FOTO: Tumblr, hespokestyle.com
CASUAL: Enkle fargekombinasjoner, kvalitet i tøyet og naturfiber som for eksempel bomull. Skiller seg ikke ut i mengden, men er opptatt av hva han har på seg.
CASUAL: Enkle fargekombinasjoner, kvalitet i tøyet og naturfiber som for eksempel bomull. Skiller seg ikke ut i mengden, men er opptatt av hva han har på seg. Foto: FOTO: chicagostreetstyle.com, pinterest.com
RUGGED: Her går det mye i jordfarger og materialer som tweed. Nøkkelplagg er rutete skjorte og duffelcoat. Kan til tider se litt ut som han kommer rett fra skoghytta der han har hogd tømmer hele dagen.
RUGGED: Her går det mye i jordfarger og materialer som tweed. Nøkkelplagg er rutete skjorte og duffelcoat. Kan til tider se litt ut som han kommer rett fra skoghytta der han har hogd tømmer hele dagen. Foto: FOTO: style.selfridges.com, Tumblr, details.com
MOTEMANNEN: Blogger gjerne, har et stort motehjerte og er opptatt av detaljer. Liker å gi et nokså enkelt antrekk det lille ekstra ved å for eksempel legge til et par fargesterke sko eller et skjerf knytt på en litt utradisjonell måte.
MOTEMANNEN: Blogger gjerne, har et stort motehjerte og er opptatt av detaljer. Liker å gi et nokså enkelt antrekk det lille ekstra ved å for eksempel legge til et par fargesterke sko eller et skjerf knytt på en litt utradisjonell måte. Foto: FOTO: Pinterest.com
AVSLAPPET: Kombinerer gjerne en hettegenser og jeans, og er opptatt av at antrekket skal være både behagelig og fint.
AVSLAPPET: Kombinerer gjerne en hettegenser og jeans, og er opptatt av at antrekket skal være både behagelig og fint. Foto: FOTO: Tumblr, Pinterest.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning