SMART OG STILIG MÅTE Å KNYTE ET SKJERF:

Skjerfet som redder deg nå!

Måten å bruke sjalet på har én stor fordel, utenom å se skikkelig fint ut.

LITT KALDT PÅ KONTORET?: Du holder varmen bedre og får mer ut av skjerfet om du lærer deg over-skulderen-metoden.
LITT KALDT PÅ KONTORET?: Du holder varmen bedre og får mer ut av skjerfet om du lærer deg over-skulderen-metoden.
Publisert Oppdatert

Er du en av dem som bare surrer skjerfet kjapt rundt halsen?

Vi er mange som står der som et spørsmålstegn når vi skal ta på oss et skjerf, og resultatet blir ofte det samme hver dag.

Likevel er det utrolig mange ulike måter vi kan bruke et skjerf, og det kan faktisk gjøre et helt antrekk.

- Uansett hva du har på deg, skal det ikke mer til enn et skjerf for å gjøre stilen litt kulere, sier Det Nyes moteekspert Cecilie Mevatne.

Og ifølge WhoWhatWear er det én metode du bør sjekke ut - den er ikke helt ny, men nå som det begynner å bli kaldt, er den topp å lære seg.

For hva er det som er så bra? Jo, du holder varmen enda bedre enn om du bare hadde slengt skjerfet på. Litt kaldt på kontoret, hjemme eller i lesesalen en dag? Ja, da er dette trikset ganske smart.

Surres rundt skuldrene

For å få til stilen, trenger du et stort bredt sjal.

1. Legg skjerfet over begge skuldrene

2. Ta enden av den ene delen av skjerfet under skjerfet som henger over motsatt skulder.

3. Så slenger du den andre enden av skjerfet over den andre skulderen, og fester det bak i nakken.

 

OVER-SKULDEREN-TRIKSET: Vi starter med å ha skjerfet bredt over begge skuldrene, og så smetter vi den ene enden under skjerfet på motsatt skulder, før vi slenger skjerfet rundt halsen og fester det bak i nakken.
OVER-SKULDEREN-TRIKSET: Vi starter med å ha skjerfet bredt over begge skuldrene, og så smetter vi den ene enden under skjerfet på motsatt skulder, før vi slenger skjerfet rundt halsen og fester det bak i nakken. Foto: Cecilie Leganger

Tatt av blant stilikonene

Pernille Teisbæk, en av Skandinavias mest fremadstormende it-jenter, er en av mange som har lagt sin elsk på skulderskjerfet.

Teisbæk startet karrieren sin som moteredaktør i det danske magasinet «Woman», og har i flere år jobbet som modell.

Men i 2011 bestemte hun seg for å begynne og blogge på heltid med Look de Pernille.

GIR LITT EKSTRA VARME (OG STIL): La deg inspirere av måten stilikon Pernille Teisbæk knyter skjerfet sitt, og husk - du trenger et stort bredt sjal!
GIR LITT EKSTRA VARME (OG STIL): La deg inspirere av måten stilikon Pernille Teisbæk knyter skjerfet sitt, og husk - du trenger et stort bredt sjal! Foto: Med tillatelse fra Look de Pernille

Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye, Cecilie Mevatne, tror all oppmerksomheten rundt Teisbæk skyldes hennes minimalistiske look.

- Hun har en veldig skandinavisk og minimalistisk stil. Den klassiske stilen hennes vekker oppsikt på grunn av Pernille sin teft for enkle styling triks og valg av snitt, sier hun i en tidligere artikkel i Det Nye.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning